Crónica 1ª Reg.: Alqueria 3 – 2 Campanet

Alqueria: Antonio Mas, Antonio M Monserrat, Juan Rigo, Pere Estelrich, Jaime Barcelo, Said Lazaar, Antonio O Lopez, Miguel A Alvarez, Silvestre Barcelo, Bernardo Ginard y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Carlos L Alvarez por Antonio M Monserrat (min.67), Pedro Tortella por Antonio O Lopez (min.67) y Francisco Ballester por Pere Estelrich (min.84)

Campanet: Biel Capo, Joan Cantallops, Francesc Aguilo, Jaume Alemany, Juan Capo, Antoni Capella, Joan Socias, Leonel A Martinez, Joan Amengual, Jaume Aguilo y Pedro Payeras.

Sustituciones: Pedro Pascual por Joan Cantallops (min.82)

Goles: 1-0 Miguel A Alvarez (min 29), 1-1 Antoni Capella (min 44), 2-1 Said Lazaar (min 52), 3-1 Carlos L Alvarez (min 70) y 3-2 Leonel A Martinez (min 78)

Árbitro: Ramón Anttonio Llabrés Galmes. asistido por Joan Prats Martí y Bernardo Oliver Martínez.

Tarjetas: Miguel A Alvarez (amarilla, min 19), Antonio Mas (amarilla, min 37), Pere Estelrich (amarilla, min 77), Miguel A Alvarez (amarilla, min 87), Jaime Barcelo (amarilla, min 90) y Francisco Ballester (amarilla, min 90) para el Alqueria. Leonel A Martinez (amarilla, min 19), Antoni Capella (amarilla, min 44), Antoni Capella (amarilla, min 52), Rafael Pons (amarilla, min 55), Joan Cantallops (amarilla, min 62), Francesc Aguilo (amarilla, min 73) y Juan Capo (amarilla, min 85) para el Campanet.

Horabaixa fresquet a sa teulera.

Es veia un partit entretengut. En el minut 6 el local Joan Rigo de dins s’àrea petita engaltava un xut que pegava a la cama d’un defensa i anava a corner. En el minut 28 era el Campanet que creava perill a la porteria de Toni Mas enviant la pilota el travesser, la pilota anava molt d´una porteria a l’altre, i així tot el partit.

S ‘endugué els tres punts l’equip mes efectiu davant la porteria contraria, els visitants enviaren fins tres balons al travesser de la porteria local.

El Campanet plantava cara al lider i va mareixer treure qualque cosa mes de dins s ‘Alqueria.