El sollerense Alevin pierde las semifinales de la Valencia Cup.

Jugada del partido
Jugada del partido

La U.D. Sollerense aleví A ha perdut el seu partit de semifinals contra el Salazar per 3 a 0. L’equip albaceteny, presidit per l’exjugador de l’Albacete José Luis Salazar, ha imposat la seva experiencia i amb un joc pràctic i molt efectiu ha aconseguit el triomf.

El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips. Els sollerics dominaven, però sense crear ocasions de perill, mentre que el manchegs es replegaven esperant la seva oportunitat.

A l’equador de la primera part, Kuki agafava l’esquena de la defensa sollerica i batia a Ruiz de xut creuat. Els jugadors de Xus Brugos acusaren el cop i el Salazar es va fer amb el control del partit. Al darrer minut de la primera part, una altra vegada Kuki marcava el segon gol.

A la segona part, els alevins intentaren la remontada, a base de lluita i coratge, però no va ser suficient, davant un rival molt ben plantat en defensa que va saber aguantar el resultat i marcar el definitiu 3 a 0 als darrers minuts aprofitant un contraatac.

Miguel Canet para FutbolBalear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es