Crónica 3ª Div.: Campos 3 – 2 Llosetense

Campos: Antonio Mas, Joan Mercadal, Antonio Roig, Guillermo Petricorena, Juan Carlos Mesquida, Jose A Barcelo, Miguel Manresa, Antonio Vidal, Marc V Esteve, David Mateu y Antoni Bonet.

Sustituciones: Hector Orosa por Marc V Esteve (min.65), Manuel Leon por (min.), Silvestre Barcelo por Jose A Barcelo (min.84), Alejandro Aelen por Joan Mercadal (min.63) y Nicolas Mercadal por (min.)

Llosetense: Angel Mingorance, Adrian Bibiloni, Gabriel Amengual, Pedro J Batle, Jorge Cano, Luis P Gimenez, Cesar Collado, Josep Rojals, Eduardo Moral, Sergi Rojals y Alejandro Cabezas.

Sustituciones: Jaume Servera, Francesc Villalonga, Juan P Berga, Andres A Nicolau y Caio Cesar M Antonio Carlos

Goles: 1-0 Antoni Bonet (min 19), 1-1 Bibiloni (min.21), 2-1 Miguel Manresa (min 38), 3-1 Biel Amengual (min.61), 3-2 Edu Moral (min.89)

Árbitro: Nicolas Gutierrez Novo. asistido por Juan Forteza Guerra y Juan Vega Martin.

Tarjetas:Antonio Vidal (amarilla, min 22), Antoni Bonet (amarilla, min 81) y Hector Orosa (amarilla, min 82) para el Campos.

Bon partit el disputat en el municipal de Campos que va permetre a l’equip local sumar la primera victòria i donar la primera alegria als seus seguidors, que amb un bon número es varen acostar.
Partit disputat on els dos equips cercaren la victòria i on es varen veure fins a cinc gols, fet que ens permet qualificar d’entretengut el partit.
Es va avançar el Campos mitjantçant Toni Bonet, però l’alegria va durar poc ja que dos minuts després Bibiloni tornava posar les taules en el marcador. Poc abans del descans, una de les noves incorporacions, va marcar un gran gol. L’autor fou en Manre. En aquest resultat es va arribar al descans.
Sobre el minut 60 es produeix una jugada de mala sort i el Lloseta es marca un gol en pròpia porta que va permetre augmentar la diferència i donar molta tranquilitat a l’equip campaner i arribar fins quasi al final del partit amb el resultat de tres a un. Fou en els darrers moments del partit quan el davanter Edu Moral, escurçar distàncies però no hi va haver més opcions i el CE Campos va sumar els tres punts.
Bon debut del tàndem Ordóñez-Burguera i de l’equip davant la seva afició, que se’ns dubte varen marxar ben contents.