El CE Constància acomiada la temporada 2023/2024 amb un gran sopar amb jugadors, familiars i amics del club

El Club Esportiu Constància d’Inca ha acomiadat la temporada 2023/2024 amb un gran sopar amb familiars i jugadors i jugadores del club.  Unes 500 persones es van reunir al camp de futbol del club inquer per acomiadar la temporada.

El sopar de final de temporada ha servit per fer un reconeixement als jugadors, entrenadors o delegats més destacats de la temporada. També es va fer un petit homenatge a Rafel Palou, membre de la junta directiva del club des de la temporada 2012/2013 i president del club en les darreres cinc temporades.

En aquesta temporada 2023/24 el club ha comptat un total de 30 equips, des del Tercera RFEF fins a l’Escoleta, incloent-hi tres equips femenins (Autonòmica, Regional i Aleví/infantil F7).

La presidenta del club, Valeria Bouzada, s’ha dirigit als presents i ha agraït l’esforç i la col·laboració amb el club a tots els familiars, entrenadors, delegats, jugadors, patrocinadors… que formen part de la família del Club Esportiu Constància.

El sopar va comptar amb la presència del vicepresident de la FFIB, Joan Barceló i el batle d’Inca, Virgilio Moreno. També hi van ser presents diferents membres de la comissió del centenari del club.

El coordinador de futbol 11, Pedro Campaner, va ser l’encarregat del final de festa punxant música per a tots els presents.

CE Constancia

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.