Notícies CE Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va empatar a casa al derbi manacorí per 0 a 0.

L’entrenador Joan Mayordomo comenta que “Va ser un partit com esperavem, amb poc ritme i travat i despres noltros teniem més la pilota i ells esperaven a les contres i haviem d’estar pendents amb això. Defensivament vam estar molt bé i atacant va ser on no vam estar encertats ja que ells tenen algun ocasió però si contam totes les nostres n’hi ha moltes per posar-nos per davant però no va voler entrar la pilota a porteria. Ells van fer una gran feina i noltros no encertaven, el partit es va atascar i ells es van creixer però aquesta va ser la tònica del partit”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a fora de casa contra el Binissalem el diumenge 14 a les 17:00h.

Fotografies: https://we.tl/t-OxRuHfOhAm

HOMENATGE CONECTABALEAR

El passat diumenge durant el partit del derbi manacorí el Club Esportiu Manacor i l’Inter Manacor van fer l’entrega commemorativa d’una camiseta de cada club firmada per tots els jugadors del Tercera Divisió a Joan Miquel Duran, CEO de Conecta Balear, patrocinador principal dels dos clubs

L’empresa manacorina és el suport més important per molts d’esports del nostre poble
Gràcies, @conectabalear!

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va empatar a fora de casa per 1 a 1 amb gol de Moha.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Primera parte igualada en la que el Penya Ciutadella tuvo más tiempo el balón aunque sin generar demasiado peligro. Se llega al descanso con el resultado de 1-0. Durante la segunda parte, el Manacor fue muy superior, empatando el partido y teniendo ocasiones suficientes para ganar».

El pròxim partit de lliga es jugarà a casa contra el Bunyola el diumenge 14 a les 16:30h.

FEMENÍ

El Femení Autonòmica va guanyar a casa davant el Deportivo Marratxi per 8 a 0.

L’entrenador Miki Lastra comenta que «Afrontamos el partido con muchas ganas porque ahí nos quedo una sensación mala y quisimos revertir eso y así hicimos y se vio reflejado en el campo. Salimos enchufadisimas y con un juego increíble, el mejor partido a nivel juego de la temporada siendo dominadoras del partido y sin conceder balones, fue un guion perfecto. Nos vamos al descanso con 4-0 y la segunda parte se repite lo mismo que la primera, es verdad que por cansancio dimos un bajoncito pero no cambia la dinámica y con los cambios también mejoramos lo anterior. Junto al equipo contrario y con el resultado 8-0 decidimos acabar 15 minutos antes el partido. Más allá del resultado me quedo con las sensaciones y por esa línea debemos seguir para las próximas semanas».

El pròxim partit de lliga es jugarà a fora de casa contra el Baleares Sin Fronteras el diumenge 14 a les 19:30h.

A més, el nostre FEMENÍ F-7 va celebrar que son campiones de lliga i durant el partit del Tercera Divisió li van fer un passadís per a celebrar-ho.

Fotografíes: https://we.tl/t-qIC2XgkGfQ

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-Grs7o370rn

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor segueix amb la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.