Nova presentació del llibre del centenari del CE Manacor

Avui, dissabte 10 de febrer, a la seu de la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB), ha tingut lloc una nova presentació de “Passió pel futbol a Manacor. 1908-2023”, llibre escrit per Albert Carvajal, Antoni Gomila i Antoni Tugores.

En l’acte han intervingut dos dels autors, Albert Carvajal i Antoni Tugores (Antoni Gomila no va poder assistir); l’autor del pròleg, Manuel García Gargallo; i l’editora del llibre, Marga Serrano (Purpurina editorial). L’acte ha estat presentat i clausurat pel professor de la UIB, Pere Fullana Puigserver.

El llibre recull i explica, d’una banda, els inicis de la pràctica del futbol a Manacor, que es remunten a 1908. De l’altra, documenta exhaustivament el recorregut històric de l’actual Club Esportiu Manacor, creat l’any 1923, entitat que amb diversos noms ha arribat fins l’actualitat. Les més de 300 pàgines del llibre recullen nombroses dades i anècdotes, a més de complementar-se amb un extens apèndix documental i fotogràfic.

Aquesta publicació ha format part dels actes commemoratius del centenari del club manacorí, que així es converteix en el quart club mallorquí que arriba als cent anys de vida després del Reial Mallorca (1916), Atlètic Balears (1920) i Constància d’Inca (1922). Els assistents han tingut ocasió d’adquirir el llibre, que sintetitza el segle d’història d’un dels clubs més antics de Mallorca.

 

Manel García para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.