Notícies CE Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El nostre Tercera Divisió va guanyara fora de casa per 0 a 3 contra el Portmany amb gols de Guille, Alberto i Nico.

L’entrenador Jaume Mut comenta que «Un partit molt ben treballat del primer minut davant un rival contundent. Paritt igualat fins el minut 35 on vam agafar el domini del partit i vam aconseguir marcar al final de la primera part i a la sortida de la segona part va ser molt bona, aconseguim el segon gol i controlam el partit. El gran gol de Nico fent el 0-3 ens dona tranquilitat i era una victòria amb ganes despres de les dues derrotes consecutives però l’equip demostra el que te clar al que aspiram i al que ens jugam. Ens donarà molta foça a la segona volta i a guanyar partits».

El proper cap de setmana juguen a casa el dissabte 03 a les 16:30h contra el Alaior.

Fotografía: https://we.tl/t-83GZXKWuIu

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va empatar a fora de casa per 1 a 1contra l’Alaior.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Partido controlado y dominado por el Manacor en el que la falta de contundencia en área contraria y algunas decisiones arbitrales nos impidieron obtener una ventaja mayor. El el minuto 87, en su única llegada al área en todo el partido, el Alaior consiguió el gol del empate.».

El proper cap de setmana juguen a casa el dissabte 03 a les 18:45h contra l’Andratx A.

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va perdre per 1-3.

L’entrenador Miki comenta que “Derrota dolorosa en un partido donde salimos a buscar un gol lo antes posible y nos pasó factura ya que en los contra ataques nos hicieron mucho daño. Hay que pasar pagina cuanto antes y a ver si la proxima semana podemos disfrutar de una victoria que necesitamos”.

El proper cap de setmana juguen a fora el dissabte a les 20:15h contra el Collerense B.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-JLulGvQ4IR

ESCOLA DE TECNIFICACIÓ CE MANACOR

Tots els dimecres els jugadors/es que s’apuntin a l’oficina del torneig podran anar a entrenar amb Sito Riera i Ramiro Guerra al camp de fútbol de Son Macià i fer una tecnificació amb dos exjugadors profesionals i aprendre d’ells.

FES-TE SOCI 

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.