Notícies CE Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El nostre Tercera Divisió va perdre a fora de casa per 2 a 1 contra el Mallorca B amb gol de Nico Rubio.

L’entrenador Jaume Mut comenta que «Els primers 20 minuts el Mallorca ens va ser superior i ens va dominar on aconsegueixen el gol i dues ocasions més on haguesin pogut deixar el partit sentenciat però a partir del minut 20 ja canvia el partit on està més al mig del camp i es vera que ens costa generar ocasions. A partir de la segona part seguim el mateix ritme i als darrers 15 minuts noltros estam millors per aconseguir l’empat però amb una jugada en contra ells aconsegueixen el 2-0 el partit queda quasi sentenciat, encara que el nostre equip mostra que no es rendeix i aconsegueix marcar a falta de dos minuts el 2-1. La sensació del equip es que vol guanyar i fa el que pot cada partit».

El proper cap de setmana juguen a fora de casa el diumenge 28 a les 17:00h contra el Portmany.

Fotografía: https://we.tl/t-nHu98VOvDg

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a casa per 3 a 2 contra el Penya Arrabal A amb gols de Jaume Moreno, Pere Bordoy i Pere Vidal.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Partido muy igualado, con dominio alterno y ocasiones de gol para ambos equipos en el que un gol de falta directa perfectamente ejecutada por Pere Vidal en el minuto 87 nos dió los tres puntos».

El proper cap de setmana juguen a fora de casa el dissabte 27 a les 16:00h contra el Alaior A.

Fotografía: https://we.tl/t-ATf6fwMuWV

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va perdre per 4-0 davant el lider.

L’entrenador Miki comenta que “Partido que empieza como planteamos, defensivo ya que jugábamos con las lideres de la categoría. Nos encontramos un gol en contra pero nos pitan penalti a favor que fallamos. Si no hubiera sido así creo que el partido hubiera ido de diferente manera. Era un partido para estar ordenadas atrás y aprovechar las pocas oportunidades que íbamos a tener. Fue muy difícil y aunque el resultado es abultado estoy contento con lo que hicieron las chicas y ahora a pensar al próximo partido que es ante un rival directo”.

El proper cap de setmana juguen a casa el diumenge 28 a les 12:00h contra el Independiente C/R A.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-v5XuRkDjyc

ESCOLA DE TECNIFICACIÓ CE MANACOR

Tots els dimecres els jugadors/es que s’apuntin a l’oficina del torneig podran anar a entrenar amb Sito Riera i Ramiro Guerra al camp de fútbol de Son Macià i fer una tecnificació amb dos exjugadors profesionals i aprendre d’ells.

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.