Notícies de la setmana del C.E. Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El nostre Tercera Divisió va guanyar a fora de casa per 0 a 2 contra el Constància amb gols de Albert Sastre i Alberto Pareja.

L’entrenador Jaume Mut comenta que «Crec que el partit va ser el partit més bo que hem fet a fora camp perquè la superioritat que vam tenir al camp del Constància és molt mala d’aconseguir i davant un molt bon equip amb una plantilla per estar a la part alta de la taula i crec que vam ser molt superiors. En tot moment vam tenir el control del partit, ells no tenen cap ocasió de gol i noltros generam 5-6 ocasions molt clares i ens enduim el partit molt merescudament».

El proper cap de setmana juguen a casa el dissabte 13 a les 16:30h contra el Poblense A.

Fotografía: https://we.tl/t-R89jmiB2PL

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a fora de casa per 0 a 1 contra el SD La Salle amb un gol de Bordoy.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «El partido fue dominado por el Manacor que tuvo el control del juego durante todo el encuentro y varias oportunidades para ponerse por delante durante la primera parte. En el 60′ se adelantó el Manacor por medio de Bordoy al transformar un penalti cometido sobre Ángel Noriega».

El proper cap de setmana juguen a fora de casa el dissabte 13 a les 19:45h contra el San Francisco B.

Fotografía: https://we.tl/t-RVmbtcoDl5

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va perdre per 4-2 davant el Son Sardina A.

L’entrenador Miki comenta que “Partido dificil delante un rival dificil aunque cuando empezamos nos sentimos bien, salimos con el planteamiento acordado y el equipo había entendido lo que buscábamos. Nos ponemos por delante y parece que estamos cómodas. Llegamos al descanso con el 0-1 y empezamos con la misma dinámica la segunda parte, nos ponemos con el 0-2 y cuando mejor estábamos nos viene el 1-2 y luego el 2-2, nos bajan las fuerzas y era dificil mantener ese ritmo que llevaba el partido y ahí nos superan. Tuvimos muchas ocasiones que no supimos acabar y en cambio ellas asi lo hicieron y fueron mas contundentes al llegar al área. Teníamos el partido encaminado y te sabe mal así como acabó. La parte positiva es que las sensaciones se volvieron a recuperar”.

El proper cap de setmana juguen a casa el diumenge 14 a les 17:00h contra el Alcudia.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-9aTYq9b4wm

I TORNEIG CIUTAT DE MANACOR CENTENARI

El passat 22 i 23 de desembre es va celebrar e primer torneig Ciutat de Manacor Centenari organitzat per el club a Na Capellera.

Equips de tota la zona van poder gaudir d’unes jornades de futbol i amistat increibles. Enhorabona als finalistes i a tots/es els clubs i jugadors/es participants per fer-ho possible, esperam hagueu disfrutat i que hi hagui moltes més edicions

I el club vol donar les gràcies a Joan Femenies, manacorí i actual porter del Levante UD, per estar present a la final i entrega de premis i regalar club una camiseta del seu equip.

RECOLLIDA SOLIDÀRIA

El club va col•laborar amb el projecte de la Creu Roja on durant el I torneig ciutat de Manacor Centenari es va posar una paradeta i es va conseguir, gràcies a tots/es els que vau col·laborar.

Fotografía: https://we.tl/t-VPSRvl3xaI

ESCOLA DE TECNIFICACIÓ CE MANACOR

Tots els dimecres els jugadors/es que s’apuntin a l’oficina del torneig podran anar a entrenar amb Sito Riera i Ramiro Guerra al camp de fútbol de Son Macià i fer una tecnificació amb dos exjugadors profesionals i aprendre d’ells.

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.