Noticies CE Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club ha descansat aquest cap de setmana on hi va haver selecció nostres jugadors Xisco Gari, Albert Sastre i Aaron Gomez van ser convocats.

El pròxim partit de lliga, i darrer de l’any, es jugarà a casa el dissabte 16 a les 16.00h contra el Collerense.

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar a fora per 0 a 3 contra el UD Ibiza amb dos gols de Bordoy i un de Dani.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «En partido comienza con el CE Manacor teniendo el control del juego aunque con poca profundidad los primeros minutos. Conforme avanza el encuentro el Manacor va llegando con peligro al área rival. En el minuto 34 se pone por delante con gol de Bordoy tras jugada de estrategia. En el minuto 40 hace el segundo gol nuevamente Bordoy tras jugada por izquierda y centro al área. La segunda parte continúa de forma similar y el minuto 54 el Manacor hace el tercer y definitivo gol. Hasta el final del partido se suceden ocasiones de gol por parte del Manacor que no supo materializar.».

El proper cap de setmana juguen a casa el dissabte 16 a les 18:30h contra el Poblense A.

Fotografía: https://we.tl/t-Y5WlVHeAja

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va perdre amb una dura derrota per 0 a 8 contra el CEE Sant Lluis.

L’entrenador Miki comenta que “Fue una decepción, una final que nos jugábamos mucho, un rival directo. No nos hemos desconectado mucho a pesar de la derrota dura. El equipo no estuvo a la altura y no salió como ha ido demostrando estas jornadas. Al minuto 16 perdíamos 0-3 y las jugadoras desconectadas. En la primera parte además nos expulsan a una jugadora y nos acaba de hundir. Felicitar a las rivales que fueron superiores. Nos queda levantar cabeza, olvidarlo y seguir trabajando para volver a las mismas sensaciones que teniamos hasta ahora. Tenemos un parón de un mes, así que a trabajar y a seguir luchando por conseguir estar ahi. Tenemos 12 puntos a estas alturas que nunca habíamos conseguido y hay que seguir con las ganas que demuestran y seguir sumando”.

Ara a descansar, agafar energies i el proper partit ja és el 07 de gener a fora de casa contra el Son Sardina At. A.

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-H0JY5GEnH4

COL·LABORACIÓ CE MANACOR I VILLAREAL CF

La passada setmana els  nostres coordinadors de la pedrera van viatjar a Vila-real per a poder concretar la col·laboració entre els dos clubs.

Amb la col·laboració es durà a terme:
➡️ Campus i torneigs en comú
➡️ Formació als nostres entrenadors

Seguim creant futur!

Fotografíes: https://we.tl/t-WZihXwR51C

ESCOLA DE TECNIFICACIÓ CE MANACOR

Tots els dimecres els jugadors/es que s’apuntin a l’oficina del torneig podran anar a entrenar amb Sito Riera i Ramiro Guerra al camp de fútbol de Son Macià i fer una tecnificació amb dos exjugadors profesionals i aprendre d’ells.

I TORNEIG CIUTAT DE MANACOR

El proper cap de setmana del 22-23 de desembre es celebrarà el primer torneig Ciutat de Manacor. Les categories que hi participaran son la de benjamí de segon any, aleví de primer any i femení futbol 7.

Més informació: coordinacio@cemanacor.com

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

REGALA NADAL CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari, camisetes i gorres del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

Regala l’equipació del teu equip i sigues un/a més!

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.
A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.