Noticies CE Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va disputar el passat dissabte el partit de lliga contra el Mercadal i va empatar 2-2 amb gol de Chato i Guille Marti.

L’entrenador Jaume Mut comenta que “Vam fer una molt bona primera part on vam ser superiors, arribant per les dues bandes com en atac i defensa, ells practicament domes tenen l’ocasió del gol. Noltros feim dos postes, un larguero i més arribades. Sortim la segona part igual d’enxufats i aconseguim fer el 1-1 encara que de seguida ens fan el 1-2, on l’equip hagues pogut baixar els braços però no es així aconseguim el 2-2 i mante ocasions on al darrer minut ens treuen una pilota de la linea de gol. A pesar del resultat molt bona feina i a pesar també de les baixes, esta clar que podem confiar amb tots perque aixi ho van demostrar davant un gran equip”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a Na Capellera el dissabte 18 com a visitant a les 18:30h contra el FC Inter Manacor.

Fotografies:https://we.tl/t-87hr8Od7mS

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va perdre a fora de casa per 1-0 enfront el RCD Mallorca A.

L’entrenador Andrés Vázquez comenta que «Partido en el que el Mallorca tuvo el control del juego y la posesión de balón durante la totalidad del encuentro aunque sin ocasiones de peligro más allá del gol en el minuto 73. Por su parte, el CE Manacor se mantenía ordenado en fase defensiva e intentaba transitar rápido al recuperar el balón siendo incapaz de materializar alguna de las 3 ocasiones de gol de las que dispuso».

Aquest cap de setmana es juga a casa, dissabte 18 a les 16:00 contra el Penya Ciutadella ESP.

FEMENÍ

El nostre femení autonòmica va guanyar per 4-1 al UE Sami amb dos gols de Marina Cerezo, un de Nuria Sanchez i un de Alba Pérez.

L’entrenador Miki comenta que “Partido importante para conseguir estabilidad tras la dura derrota del partido anterior y cumplimos con creces, fuimos de menos a más, propusimos un juego combinativo filtrando balones y del minuto 1 fuimos a ganar el partido. En la segunda parte fuimos a por más y de ello el resultado. Las sensaciones han sido muy positivias y el equipo se volvió a encontrar. Ahora trabajando y pensando en el siguiente rival ”.

El proper partit de lliga és jugarà a fora contra el Deportivo Marratxi el dissabte 18 a les 20:00h.

Fotografía: https://we.tl/t-nxMzABB99Q

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-LJ1fyGlZ2j

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.