Notícies de la setmana del C.E. Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va disputar el passat diumenge a Lloseta on va empatar 1-1 amb gol d’Albert Sastre.

Jaume Mut comenta que » Crec que és el millor partit que hem fet enguany perquè davant un bon rival vam dominar del minut 1 al 90 on vam tenir el domini tot el temps, vam generar 7-8 ocasions clares de gol i el contrari, domes va tenir el gol i una altra opció, i pràcticament va ser dominat. La prova és que els darrers 10 min ells intenten perdre el temps i que no passi res, sense intenció d’anar a guanyar el partit, on pita l’àrbitre el partit i tenen una alegria gran per haver aconseguit un punt i els nostres amb el cap baix i enfadats per no haver aconseguit guanyar el partit. Per a jo això és una molt bona sensació del que està agafant l’equip que és el que vull, que sigui un equip guanyador i que jugui contra qualsevol rival i vagui a pel partit, la millor manera de demostrar-ho és fent el partit que van fer diumenge”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a Na Capellera el dissabte 28 a les 12:00h contra el Platges de Calvià.

Fotos:  https://we.tl/t-kXE1A8NJSi

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va pedre 1-0 a casa del líder de la categoria.

Andrés Vázquez comenta que » En el minuto 1 el At. Baleares se pone por delante tras finalizar una acción de estrategia perfectamente ejecutada. El partido continúa sin ocasiones claras para ninguno de los dos equipos pero con un Baleares superior y un CE Manacor con muchas dificultades para progresar y llegar al área rival. Por contra, la segunda parte es mucho más igualada con ocasiones de peligro por parte del CE Manacor y en los últimos minutos del Baleares. En definitiva, victoria justa del At. Baleares.«.

Aquest cap de setmana es juga a fora, diumenge 29 a les 16:45 contra el Santa Catalina At. A.

FEMENÍ

El nostre femení regional va guanyar contra el Collerense per 5-0.

L’entrenadora Sara Codina comenta que “Fue un partido tranquilo, donde dominamos de principio a fin, las chicas salieron muy enchufadas después del susto de la semana pasada. Trabajamos muy bien durante la semana y se vio reflejado en el campo. Fue un partido para ir cogiendo confianza i buenas sensaciones de cara al partido del fin de semana que viene, ya que será un rival duro.”.

El proper partit de lliga és jugarà a Calvià contra el Platges de Calvià el proper diumenge 29 a les 19:30h.

Fotos:  https://we.tl/t-wiaMLrmfED

PEDRERA

Fotografíes de la pedrera: https://we.tl/t-15247KWbA6

COPA DEL REI

La primera eliminatòria de Copa del Rei es disputarà el proper dimarts 31 d’octubre a les 21.00h a Na Capellera contra el UD Las Palmas.

Les entrades ja estan a la venta, tant a les oficines del club de dilluns a divendres de 17:30h a 19:30h com per la web del club (cemanacor.com).

El preu de les entrades és:

➡️ GENERAL (+18): 25€ anticipada (a taquilla 30€)

➡️ SOCI CE MANACOR: 15€ (presentar carnet a la compra i al partit)

➡️ JUNIOR (16-17): 15€

➡️ MENORS (8-15): 10€ (acompanyats sempre d’un major d’edat)

➡️ PEDRERA CE MANACOR: Invitació

➡️ VISITANT (Afició UD Las Palmas): 25€

Animam a l’afició a venir abans, rebre l’equip i anar tots de Vermell! Abans del partit a partir de les 19.00h podrem comptar amb Dinocor, foodtrucks i animació. Anem a gaudir d’un gran partit.

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

Foto: https://we.tl/t-zJCsAOoNws

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.