Noticias CD Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va disputar el passat diumenge a Sòller on va guanyar 0-3 amb dos gols d’Alberto Pareja i un de Albert Sastre.

Jaume Mut comenta que » Va ser un partit on del minut 1 vam tenir el balón i ho vam dominar, vam generar moltes ocasions, 8-9 de clares, i crec que el contrari practicament no en va tenir ni una de clara, tirs de fora de l’àrea i poca cosa més. Crec que es un partit molt controlat i molt ben jugat per part de tots els jugadors tants dels que van entrar a principi com dels que van anar entrant durant el partit. Tothom está a un nivel molt alt i per això es va poder fer un gran partit, crec que es una victoria justa, merescuda i m’atreviria a dir que curta i tot”.

El pròxim partit de lliga es jugarà a Na Capellera el Dijous 12 a les 18.30h contra l’Alcúdia.

Fotos: https://we.tl/t-xa74crOHJm

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar 0-1 a fora de casa contra el Ferreries.

Andrés Vázquez comenta que » Partido muy igualado de principio a fin en el que el Ferreries hizo un gran trabajo, sobretodo a nivel defensivo, que impidió que el CE Manacor estuviera cómodo. El CE Manacor intentaba tener el control del juego pero el Ferreries con una presión muy alta, intensidad, agresividad en duelos y disputas impedía que esto se pudiera dar. En la segunda parte, en una acción por banda izquierda, Ángel Noriega supera a un rival y le hacen un penalti que transforma Moha. A partir de ese momento el Ferreries por medio de juego directo y centros laterales intenta conseguir un empate que no llega«.

Aquest cap de setmana es juga a casa, dissabte 14 a les 15.30h contra el Portmany A.

Fotos:  https://we.tl/t-JYwuH2RH5B

FEMENÍ

El nostre femení regional va jugar el seu segon partit de lliga contra l’Algaida i va guanyar 4-6.

L’entrenadora Sara Codina comenta que “Fue un partido de dos partes totalmente diferentes, en la primera dominamos claramente yéndonos al descanso con un 0-5 a favor pudiendo incluso marcar alguno más. En la segunda nos relajamos y pecamos de inexperiencia, cosa que ellas aprovecharon y se terminaron poniéndose con un 4-5 y poniéndonos las cosas muy difíciles. Al final pudimos marcar el 4-6 y terminar ganando el partido. Queda aprender de estos errores y no volver a repetirlos”.

El proper partit de lliga és jugarà a Na Capellera, el proper Dijous 12 a les 14:00h contra el SP Son Ferrer.

Fotos: https://we.tl/t-6AUKDoz2De

PEDRERA

La nostra pedrera al complet debuta durant aquest pont i cap de setmana.

Horaris:  https://we.tl/t-QtdpW2a7AD

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

BUFANDA CENTENARI C.E. MANACOR

No facis darrer i compra la bufanda del centenari del Club Esportiu Manacor. Podràs adquirir-la a l’oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

Foto: https://we.tl/t-zJCsAOoNws

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

CD Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.