Notícies de la setmana del C.E. Manacor

TERCERA DIVISIÓ

El primer equip del club va disputar el passat dissabte el quart partit de lliga davant el Santanyi ATB i va guanyar per 1-0 amb gol de Alberto Pareja.

Jaume Mut comenta que » Un partit molt igualat, on dos equips que es van respectar molt i costava generar jugades de gol. És veia que si un dels dos aconseguia el gol probablement s’endugués el partit i així va ser. Crec que al global vam ser millors que ells essent un partit molt igualat. Aconseguim un gol amb una jugada bona de tota la davantera i el nostre porter que domes va fer una parada durant tot el partit, i molt bona de fet, i noltros vam tenir dues contres que haguessin pogut acabar en gol, però repetesc, un partit on potser i vist de fora, hagués estat just l’empat, però que noltros vam saber insistir i estar ben posicionats per defensar bé i esperant la nostra ocasió que va arribar i la vam aconseguir”

El pròxim partit de lliga es jugarà el diumenge 08 a les 17.00h a Sòller.

Fotos:   https://we.tl/t-MNTNy8Kr2q

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional va guanyar 9-0 al Formentera el passat diumenge a casa.

Andrés Vázquez comenta que » Partido dominado de principio a fin por el CE Manacor. La primera parte acaba con el resultado de 6 a 0. La segunda parte se inicia con la misma tónica. Ya en los minutos finales baja la intensidad del partido terminando el mismo con resultado de 9 a 0.«.

Aquest cap de setmana viatgen i juguen el dissabte a les 15.45h a Menorca contra el Ferreries.

Fotos:   https://we.tl/t-d3Fv92vaKZ

FEMENÍ

El nostre femení regional va iniciar els partits de lliga i ho va fer el passat dissabte a Na Capellera contra el Porto Cristo guanyant per 5-2.

L’entrenadora Sara Codina comenta que “Fue un partido de ida y vuelta, a pesar de marcar pronto, se notó que era el primer partido de liga y los nervios que conlleva eso. Creo que nos salió un buen partido y con el paso de los minutos no fuimos adaptando a lo que pedía el partido. A priori era un partido complicado por ser el primer partido, puesto que casi todas es la primera vez que juegan juntas. Nos fuimos contentas y a seguir trabajando·.

El proper partit de lliga és jugarà a Algaida el diumenge 08 a les 12.15h.

Fotos:   https://we.tl/t-GM9inxPGgk

PEDRERA

Ja falten pocs equips de la pedrera per debutar els seus primers partits de lliga.

Horaris:  https://we.tl/t-glJT6N0RM5

LOTERIA DEL CLUB

Recordar que el club ja te les paperetes de loteria de Nadal del club. Tothom que vulgui podrà adquirir-les a l’ oficina del club o a les taquilles abans dels partits de Na Capellera.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. I sino, durant els horaris d’oficina que son: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

CE Manacor

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.