Notícies C.E Manacor

TERCERA DIVISIÓ

Al primer equip del club, el nostre Tercer Divisió li queda el darrer partit de pretemporada i serà especial. Tendrà lloc a Na Capellera el proper dissabte 02 de setembre contra l’inter Manacor a les 20.15h

A més, podem anunciar ja la incorporació al primer equip i el retorn a casa, i debut com a primer any amateur de Diego Granados, jugador polivalent i que ens aportarà frescor a l’equip.

I de part del club, volem donar un agraïment especial i gràcies per haver format part de la nostra plantilla a Joan Marí i Alex Bonilla, que han decidit acabar la seva etapa futbolística, encara que els hi deim que sempre tendran les portes obertes al club si volen reprendre aquesta aventura.

JUVENIL NACIONAL

El Juvenil Nacional del Club Esportiu Manacor ha acabat ja els partits de pretemporada i aquest cap de setmana començarà la lliga a casa, a Na Capellera, el pròxim dissabte 02 de setembre contra el San Francisco B a les 18:15h.

Els jugadors i cos tècnic amb el míster, Andrés Vázquez, agafen amb moltes ganes la temporada i esperen fer-nos disfrutar i competir a la vegada.

CANTERA

El passat cap de setmana vam celebrar a Na Capellera i Sa Torre la gran diada de la nostra pedrera amb motiu al centenari del club.

El club vol agrair a tots patrocinadors que van fer possible aquesta diada: Tot a Punt càtering, fruites Febrer i Font D’es Teix – Font de Mallorca.

Agrair també a tots els clubs (el RCD Mallorca, Porto Crist F.C , O.E. Petra, C.E Son Macià, C. F San Francisco i C.E Constància) la seva participació en aquesta gran jornada de dos dies i esperem que fos una gran jornada per a gaudir del nostre esport i donar així a conèixer la gran pedrera que tenim.

FES-TE SOCI

El Club Esportiu Manacor obri la campanya d’abonats per la temporada 2023-2024 baix el lema #SentimentManacori.

A partir del pròxim 04/09 o qualsevol partit a casa et podràs fer soci o sòcia del club. Els horaris d’oficina seran: dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19:30h

– Soci General

50 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Junior (18-25 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Veterans (+65 anys)

35 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

– Soci Or

100 € – partits Tercera Divisió, Inter Manacor i Juvenil Nacional

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.