Carta de Rafel Palou

Després de deu temporades a la Junta Directiva del Club (de 2012- 2013 a 2022-2023), les darreres cinc com a President i fent feina de valent de manera totalment altruïsta, ha arribat el moment del relleu. Han estat deu temporades carregades d’experiències de les que he après moltes coses. Ara toca dedicar més temps a la família. Tot i així continuaré com a soci del Club com és natural i donant unà mà en el que pugui.

Vull agrair a tota la gent que durant aquests anys ha estat i ha col·laborat amb el nostre Club i que, amb el seu esforç i dedicació, ha fet possible una millora contínua d’aquest important projecte.

Als directius i directives, a director esportiu i coordinadors del Club, així com als membres del departament de psicologia esportiva que han duit i duen el pes del dia a dia i que han fet i fan tot el que és possible i impossible per a que tot funcioni de la millor manera.

Als entrenadors/es, delegats/es i demés tècnics del Club per la seva dedicació, i que han intentat i intenten sempre transmetre a jugadors i jugadores la nostra filosofia de Club basada amb els valors i amb una competició sana.

A les famílies que ens han acompanyat i acompanyen durant aquests anys, que han sabut entendre el cost i la dedicació que suposa gestionar un Club tan gran, i que sempre han intentat i intenten aportar la seva mirada constructiva a la Directiva i Coordinació Esportiva per millorar tots els aspectes possibles.

Als jugadors i jugadores, principals protagonistes del nostre projecte, pel seu esforç als entrenaments i partits i per entendre i demostrar els valors del Club: respecte, responsabilitat, cooperació i constància.

Als socis/es i aficionats/es que han donat i donen el seu suport al Club any rere any, tant si venen al camp com si no, però especialment a tots aquells i aquelles que tant si fa fred com si fa calor sempre són al camp per fer arribar el seu alè als nostres equips.

A les empreses que han col·laborat i col·laboren amb el Club, ajudant sempre amb el que han pogut i poden, donant suport al nostre projecte esportiu i social.

Als presidents, directius, coordinadors i entrenadors d’altres Clubs que ens han donat i donen una mà sempre que poden en la gestió i organització del dia a dia.

Al departament de premsa i comunicació del Club i als diferents mitjans de comunicació que han donat i donen llum sempre a la gran tasca que es fa al nostre Club.

A la Comissió del Centenari per la seva important labor, per fer arribar la història del CE Constància per tot arreu i ajudar a celebrar una fita tant important.

I en especial a les institucions i entitats que han estat sempre al nostre costat i que fan possible que l’esport, en aquest cas el futbol, tengui una funció i un valor imprescindible a la nostra societat. Federació de Futbol de les Illes Balears, Direcció General d’Esports de la CAIB, Consell de Mallorca i, sobretot, al nostre estimat Ajuntament d’Inca que sempre ha estat i està aquí devora.

Dir també que de la Directiva actual continuen tots els membres. Una Directiva que continuarà amb el projecte esportiu i social del Club i que estarà encapçalada per Valeria Bouzada com a presidenta. Ella ha estat com a secretària a la Directiva fins ara i coneix el Club de primerà mà. És una persona que du un grapat d’anys amb nosaltres i que té experiència en el món del futbol. Una Junta Directiva amb gent de la casa, que fa anys que són al Club, com a jugadors/es, entrenadors/es i pares/mares i que coneixen perfectement el cor, el bategar i la filosofia del nostre Club.

Mil gràcies a tots i totes, molts èxits i Amunt Constància

Rafel Palou Amer para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.