Després de 8 anys amb la directiva anterior, amb Pep Bergas com a president, canviam de directiva.
Entra un grup jove, cohesionat, amb ganes de fer feina i compromès amb el club i tot el que el CE Sineu implica per al poble i per als infants. Sense dubte, els valors esportius i socials com el companyerisme, la inclusió, l’equitat, la disciplina i el respecte seran la línia a seguir d’aquest nou equip directiu.
Tots els membres de la nova directiva coneixem ben bé al club, i és que tots i cada un de nosaltres duim molts d’anys formant part d’aquest club i treballant d’una manera o una altra per aconseguir un CE Sineu millor. Som conscients dels reptes esportius que hi ha com a club, tant amb l’equip femení com amb el masculí, però l’eix pel qual girarà la nostra tasca és la formació com a jugadors i com a persones dels infants del nostre futbol base.
Aquests són els membres que formaran part de la nova directiva:
President: Pere Llagostera. Meticulós, treballador, planificador, disciplinat i constant. Vol conduir aquest nou equip amb un lideratge distribuït per tal de fer del Sineu un club millor.
Vicepresidenta: Maria Ramis. S’incorpora com la veu dels aficionats. Una màquina de fer feina!
Secretari: Maties ‘Tuni’. Qui més coneix el nostre club és ell. Jugador, entrenador, coordinador i ara, també, secretari. Ho té tot!
Tresorer: Tomeu Xavier. Professor d’institut i amant de les ciències de l’esport i l’activitat física. Amb ell, els valors van per damunt de tot.
Vocal: Paula Perelló. Mestre d’Educació Primària i capitana de l’equip femení. Ens aportarà idees noves i revolucionàries!
Vocal: Martina Fernández. Graduada en Història i capitana de l’equip femení. Es va incorporar a jugar a futbol la primera temporada del femení i és un clar exemple de constància i compromís!
Vocal: Maties Gámez. Mestre de Primària, exporter, entrenador, delegat i CM de les xarxes. Amb ganes de fer feina i millorar constantment!
Vocal: Tomeu Ripoll. Administratiu, únic membre que seguirà com a directiu i que ens aportarà experiència en gestió.
Vocal: Jaume Ripoll. Jugador i capità de totes les categories per on ha passat en el futbol base. També és entrenador. Un home de la casa!
Vocal: Joan Miquel Riutort. Tècnic físicoesportiu i estudiant de magisteri. Incorpora la qualitat en els entrenaments i els valors del club.
Tots ells formen la millor directiva que pot tenir en aquests moments el CE Sineu per a seguir endavant en el creixement, tant esportiu com social.

Maties Ramis para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.