Crónica Preferente: Alquería 0 – 3 Alcudia

Alquería: David Soto, Rubén Guerra, Julia Burguera, Antonio Fiol, Antonio Ramírez, Adrián Pineda, Gabriel Adrover, Gonzalo Blanco, Melvin Sarrión De, Jorge Mellado y Guillem Creus.

Sustituciones: Lucas Daniel por Jorge Mellado (min.46) y Joan Alexei por Antonio Fiol (min.78)

Alcudia: Rubén D Rodríguez, Juan Ballesteros, Vicenç Juan, Pedro Ramon, Pablo González, Carles Cortes, Jaume Mairata, Bartolomé Carmona, Bartomeu Riusech, Jaume Joan y Francesc Villamayor.

Sustituciones: Iván Huerta por Carles Cortes (min.46), Rubén Castro por Jaume Mairata (min.46), Nicolás Cruz por Francesc Villamayor (min.60), Llorenç Serra por Bartomeu Riusech (min.60) y Josep Frontera por Jaume Joan (min.66)

Goles: 0-1 Pedro Ramon (min 40), 0-2 Jaume Mairata (min 46) y 0-3 Pedro Ramon (min 66)

Árbitro: Juan Alberto Martínez Fernández. asistido por Daniel Monserrat Ibáñez y Ángel Ventura Fernández.

A pesar de tenir nombroses baixes i haver de presentar una alineació de circumstàncies l’Alqueria va plantar cara al líder Alcúdia fins que va encaixar el primer gol amb una rematada de cap al segon pal de González poc abans del descans. La primera gran ocasió del partit l’havia tenguda el local Fiol, rematant desviat. Un segon gol de tir creuat dels visitants just abans del descans i un tercer gol després d’una jugada per l’esquerra, quan ja jugava el golejador Nico Cruz, sentenciaren el partit.