Crónica Preferente: Alqueria 1 – 2 Algaida

Alquería: Eduardo N Romero, Rubén Guerra, Pere Roig, Antonio Ramírez, Joan A López, Luis Hernández, Raúl Rodríguez, Sergi Sastre, Gabriel Adrover, Antonio Fiol y Adrián Pérez.

Sustituciones: Emmanuel Agustín por Antonio Fiol (min.60), Gonzalo Blanco por Adrián Pérez (min.68) y Guillem Creus por Luis Hernández (min.83)

Algaida: Raúl Lebrón, Marc Morales, Alberto Palou, Rodrigo Allo, Jordi Gil, Jaume Pericas, Llorenç Gil, Maties Barceló, Alessandro Miguel, Álvaro Acedo y Sergio Morro.

Sustituciones: Bernat Llompart por Maties Barceló (min.60), Noah Ottonelli por Álvaro Acedo (min.60), Alexandre Rafael por Marc Morales (min.72), Guillem Puigserver por Llorenç Gil (min.89) y Marc Rafael por Jordi Gil (min.89)

Goles: 0-1 Llorenç Gil (min 13), 1-1 Sergi Sastre (min 64) y 1-2 Llorenç Gil (min 89)

Árbitro: Alejandro González Fernández. asistido por Tomeu Sans Pol y Adam Medina Simonet.

Tarjetas: Gabriel Adrover (amarilla, min 70) para el Alquería.

La primera part va tenir a l’Algaida com a equip gran dominador. Llorenç Gil aprofitava una pilota en profunditat per fugir per velocitat i batre de xut fort, abans d’entrar a l’àrea, al porter Eduardo. Pocs minuts més tard el mateix golejador estavellava una pilota al travesser. A la segona part va canviar la decoració amb un Alqueria superior en lluita al rival. L’empat arribava amb una bona jugada col·lectiva aprofitava per Sergi Sastre amb un xut creuat vora el pal. Quan en el temps afegit els locals cercaven la victòria, una acció iniciada i després rematada per Llorenç Gil –demostrant per quin motiu es el pitxitxi de la categoria- feia encaixar una nova derrota a l’Alqueria, una altra vegada també de manera cruel.