El Club Esportiu Manacor agraeix a Miquel Gomila la feina feta enfront del primer equip del club

Miquel Gomila no continuarà al davant del primer equip del Club Esportiu Manacor. El club finalitza la relació contractual amb l’entrenador i a partir d’avui
no dirigirà les sessions d’entrenament.

Miquel Gomila va ajudar al club la temporada anterior aportant la seva experiència i saber fer de forma totalment altruista, el que va culminar, amb la seva incorporació com entrenador de l’equip de Tercera Divisió durant la temporada 2022-2023.

Els resultats no han acompanyat durant les darreres jornades i per aquest motiu el club pren la determinació de cercar un canvi substancial per a guanyar amb il·lusió i energia.

El Club Esportiu Manacor vol agrair profundament a Miquel Gomila la seva gran feina, innegable professionalitat, la predisposició que ha tingut durant tot moment i desitjar-li molta sort davant els nous reptes i projectes que venguin tant en l’àmbit professional com en l’àmbit personal, amb la certesa que seran exitosos.

A partir d’avui comença una nova etapa dins la temporada amb l’objectiu de continuar amb el creixement d’aquests darrers anys gràcies a la feina feta per a tots.

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.