Crónica Preferente: Campos 2 – 1 Alcudia

Campos: José Gregorio Páez, Nofre M Vidal, Gaspar Sastre, José R Pérez, Mateu Mut, Libasse Lo, Baltasar Rigo, Marcos David Rodríguez, Jaume Vidal, Sebastia Barceló y Bryan M Hurtado.

Sustituciones: Hamza Bousbaa por José R Pérez (min.58), Rafael Ferragut por Mateu Mut (min.67), Jaume Miralles por Libasse Lo (min.67) y Luis Ángel por Sebastia Barceló (min.84)

Alcudia: Bartomeu Villarreal, Juan Ballesteros, Rubén Castro, Pablo González, Llorenç Serra, Carles Cortes, Bartolomé Carmona, Martí Payeras, Bartomeu Riusech, Nicolás Cruz y Josep Frontera.

Sustituciones: Vicenç Juan por Juan Ballesteros (min.46), Pedro Ramon por Josep Frontera (min.68), Jaume Joan por Llorenç Serra (min.68) y Javier Flamit por Nicolás Cruz (min.83)

Goles: 0-1 Nicolás Cruz (min 80), 1-1 Baltasar Rigo (min 87) y 2-1 Rafael Ferragut (min 89)

Árbitro: Pedro Galipienso Rodríguez. asistido por David Guasch Mir y Joan Miquel Reus Porras.

Tarjetas: Libasse Lo (amarilla, min 10), Nofre M Vidal (amarilla, min 44), Jaume Miralles (amarilla, min 78) y Sebastia Barceló (amarilla, min 89) para el Campos. Josep Frontera (amarilla, min 15), Juan Ballesteros (amarilla, min 20) y Bartomeu Villarreal (amarilla, min 44) para el Alcudia.

EL CAMPOS VA DERROTAR AL LÍDER ALCÚDIA PER 2-1 EN UNA REMONTADA DE 2 MIINUTS.

Locura total la que es va viure en el partit disputat en el municipal de Campos, entre l’equip local i l’Alcúdia, líder del grup B de la categoria, quan Rafel Ferragut en el minut 92 culminava la remontada campanera.
Però abans d’arribar en aquest moment, succeïren moltes coses. Partit competit entre els dos equips, on l’equip visitant no va demostrar la seva condició de líder ni l’avantatge que dur a la classificació.
El Campos, fent ús de les seves armes, va ser un digne rival en tot moment de l’Alcúdia, que malgrat en estones del partit dur el pes del partit no va generar ocasions clares davant la porteria local.
Es va arribar al descans amb empat a zero, sense ocasions manifestes de cap dels dos equips.

En la segona part, la tònica del partit va ser la mateixa, lluita continua entre els dos equips sense cap ocasió clara, això si, amb més domini de l’equip visitant. Fins que va arribar el minut 80, i en una treta de córner, el davanter centre Nico va aprofitar un rebuig defensiu per enviar la pilota al fons de la porteria local, posant en avantatge al líder.
I poc després arribaren els cinc minuts de locura, quan el capità Balta, en el minut 87, va marcar de falta directa per tota l’esquadra l’empat a un i Rafel Ferragut, en el 92, en una gran jugada individual, va posar el dos a un definitiu, explotant la grada, l’equip i tothom d’alegria i felicitat per la remontada davant el primer classificat del grup.

Aquest triunf va arribar amb un nou cos tècnic a la banqueta després que el Club Esportiu Campos, presidit per Tomeu Prohens, arribàs a un acord amb el tècnic Gaspar Sastre per la seva desvinculació del Campos. Així, a la banda hi havia els preparadors Tomeu Obrador, Joan Mas i Toni Burguera, a l’espera de trobar el substitut corresponent.