Crónica Preferente: Alquería 1 – 2 Cardassar

Alquería: David Soto, Rubén Guerra, Pere Roig, Antonio Ramírez, Joan A López, Raúl Rodríguez, Sergi Sastre, Adrián Pineda, Jorge Mellado, Adrián Pérez y Lucas Daniel Zambran.

Sustituciones: Emmanuel Agustín por Pere Roig (min.46), Edwin Leonardo por Adrián Pineda (min.82) y Antonio Fiol por Adrián Pérez (min.82)

Cardassar: Ángel Pedro, Iván Duran, Alejandro García, Alejandro Iniesta, Pau Soler, Federico Daniel, Lucas Agustín, Enrry Luis, Xavier Darder, Isaac Calvo y Rafael Santamaria.

Sustituciones: Alejandro Barroso por Rafael Santamaria (min.58), Gabriel A Roig por Iván Duran (min.80), José L Jaume por Xavier Darder (min.80), Miguel Alessandro por Alejandro García (min.80) y Jaume Alzamora por Isaac Calvo (min.89)

Goles: 0-1 Xavier Darder (min 27), 0-2 Isaac Calvo (min 32) y 1-2 Sergi Sastre (min 44)

Árbitro: Daniel Marín Cano. asistido por Diego Granda Nava y Adam Medina Simonet.

Tarjetas: Pere Roig (amarilla, min 27), Adrián Pineda (amarilla, min 32) y Adrián Pérez (amarilla, min 35) para el Alquería.

Es va guardar un minut de silenci per la mort de Simon Bonet, ex-president del CE Alqueria. Les ocasions clares visitants de Rafa, Darder i Calvo en els primers minuts no havien acabat en gol i sí hi acabaren dues accions precedides de polèmica. La primera quan l’àrbitre estorbava en un atac local i el contratac corresponent acabava en el primer gol. I la segona quan semblava que la pilota, amb mol d’efecte, havia sortit enlaire del terreny de joc per tornar entrar i després el Cardassar marcava el segon. L’Alqueria no desaprofitava la primera gran ocasió per reduir distàncies abans del descans. En el segon temps l’única ocasió clara la va tenir el visitant Miguel, ex-jugador de l’Alqueria, que va rematar per damunt el travesser.