Crónica Preferente: Campos 2 – 3 Son Cladera

Jornada 13, Viernes 18/11/2022 - 20:00 h

Campos: José Gregorio Páez, Nofre M Vidal, Gaspar Sastre, Zakria Malki, José R Pérez, Mateu Mut, Libasse Lo, Baltasar Rigo, Marcos David Rodríguez, Jaume Vidal y Bryan M Hurtado.

Sustituciones: Sebastiá Barceló por Bryan M Hurtado (min.80), Rafael Ferragut por José R Pérez (min.80), Elhadji Malick por Zakria Malki (min.85) y Jaume Miralles por Libasse Lo (min.88)

Son Cladera: Matías Ferrer, Sandro Rafael, Daniel Álvarez, Álvaro Alguacil, Juan J López, Demetrio Chele, Jesús Márquez, Daniel Domínguez, Pere Mascaro, Raúl Marín y Albert Buils.

Sustituciones: Salvador Rojas por Jesús Márquez (min.50), Llorenç Oliver por Albert Buils (min.69) y Dani Cunill por Pere Mascaro (min.85)

Goles: 1-0 Libasse Lo (min 15), 1-1 Pere Mascaro (min 16), 1-2 Daniel Domínguez (min 26), 2-2 José R Pérez (min 40) y 2-3 Raúl Marín (min 75)

Árbitro: Miguel Cifre Soria. asistido por Daniel Monserrat Ibáñez y Lluís Balle Reus.

Tarjetas: Baltasar Rigo (amarilla, min 53), Bryan M Hurtado (amarilla, min 70), Nofre M Vidal (amarilla, min 79), Jaume Vidal (amarilla, min 88) y Jaume Vidal (amarilla, min 90) para el Campos. Sandro Rafael (amarilla, min 37), Daniel Domínguez (amarilla, min 59), Albert Buils (amarilla, min 63) y Bilal Badissi (roja, min 72) para el Son Cladera.

Partit jugat el divendres dia 18 de novembre (en un horari anormal a petició de l’equip visitant) on el CE Campos va fer mèrits més que suficients per a sumar els tres punts, i en canvi, per una jugada desgraciada va acabar perdent el partit contra el Son Cladera.

L’encontre va començat amb bon ritme per part dels dos equips. El Campos mitjançant Liba es va avançar en el minut 15, després de gaudir de varies oportunitats. Però el Son Cladera va reaccionar de manera immediata i en el minut 16 a través de Pere Mascaró va marcat l’empat a un.

El Campos va seguir atacant i tenint ocasions i en un córnet tret per ells després d’una clara ocasió de posar el marcador favorable, en la contra, Dani Domínguez va marcar un gran gol amb una volea de fora de l’àrea que va pegar al travesser i va entrar. S’avançava l’equip visitant en les dues úniques ocasions que havia tengut.

L’equip local no es va rendir i va seguir tenint més ocasions fins que en el minut 40, Joserra després d’una gran combinació entre Gaspar i Marcos va posar el dos a dos amb el que es va arribar de forma injusta al descans.

La segona part fou més igualada però marcada per una errada defensiva del Campos que va permetre en el minut 75 a Raúl Marín sentenciar el dos a tres definitiu.