Crónica Preferente: Campos 3 – 1 Independiente C/R

Jornada 11, Sábado 05/11/2022 - 16:30 h
Campos
3 1
Independiente C/R

Campo: Campos F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Campos: José Gregorio Páez, Nofre M Vidal, Gaspar Sastre, Zakria Malki, José R Pérez, Mateu Mut, Libasse Lo, Bryan M Hurtado Quituizaca, Marcos David Rodríguez, Jaume Vidal y Sebastia Barcelo.

Sustituciones: Anthony Vega por Libasse Lo (min.62), Rafael Ferragut por Bryan M Hurtado Quituizaca (min.62), Hamza Bousbaa por Sebastia Barceló (min.78), Mohamed Ghaddari por Gaspar Sastre (min.90) y Luis Ángel por Zakria Malki (min.90)

Independiente C/R: Javier Suasi, Michael Eduardo, David Sánchez, Ramon García, Matías E Ristagno, Duvan Zapata, Salvador Oliva, Francisco S Adelino Del Blanco, Pedro Mir, Oscar Caballero y Christian Ballesteros.

Sustituciones: Jaume Terrasa por Pedro Mir (min.54) y Jordi T Vila por Christian Ballesteros (min.75)

Goles: 1-0 Gaspar Sastre (min 40), 1-1 Ramon García (min 63), 2-1 Oscar Caballero (min 75) y 3-1 Rafael Ferragut (min 81)

Árbitro: Moisés Muñoz Mendoza. asistido por Daniel Monserrat Ibáñez y Gaizka De Sousa Rebollo.

Tarjetas: Rafael Ferragut (amarilla, min 64) y Nofre M Vidal (amarilla, min 67) para el Campos. Christian Ballesteros (amarilla, min 54) y Jaume Terrasa (amarilla, min 65) para el Independiente C/R.

Comentario:

Tres punts més pel Campos després d’un bon partit davant un equip que no es va rendir en cap moment, i on cada equip va posar en pràctica les seves armes.

La primera part va ser molt igualada, gairebé sense ocasions, on dugué més el pes del partit l’Independiente, encara que sense arribar a la porteria local, però al final, i sobre el minut 40, Gaspar Sastre aprofità una bona jugada de Liba per acabar entrant la pilota dins la porteria visitant, un gol que va permetre a l’equip campaner arribar amb avantatge al descans.

Aquest gol va fer mal a l’equip groc de Ciutat, i el partit a la segona part estava totalment controlat pel Campos, quan un malentès defensiu va permetre igualar l’encontre a l’Independiente per mitjà de Ramon García.

El Campos va reaccionar de forma immediata ja que necessitava i volia els tres punts i fou Rafa Ferragut qui enviava la pilota amb el cap al travesser. Aquesta jugada va donar encara més empenta als campaners que varen seguir creant més jugades ofensives fins que, aquesta vegada si, Rafa Ferragut va marcar el dos a un fent justícia al que es veia en el terreny de joc. A les darreries del partit, Malick, en jugada personal, va marcar el definitiu tres a un.

Victòria important pel Campos que li permet seguir en la recerca de les places de playoff d’ascens.

F. Lladó para Fútbol Balear.
Fotos de F. Lladó para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.