Crónica Preferente: Alquería 1 – 1 Campos

Jornada 10, Sábado 29/10/2022 - 17:00 h
Alqueria
1 1
Campos

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Rubén Guerra, Julia Burguera, Pere Roig, Antonio Ramírez, Luis Hernández, Raúl Rodríguez, Sergi Sastre, Adrián Pineda, Gonzalo Blanco y Emmanuel Agustín.

Sustituciones: Edwin Leonardo por Julia Burguera (min.69) y Joan A López por Sergi Sastre (min.85)

Campos: Antonio Mas, Nofre M Vidal, Jaume Miralles, Hamza Bousbaa, Elhadji Malick, Gaspar Sastre, Mateu Mut, Libasse Lo, Bryan M Hurtado Quituizaca, Marcos David y Jaume Vidal.

Sustituciones: José R Pérez por Hamza Bousbaa (min.74), Rafael Ferragut por Jaume Vidal (min.82), Sebastia Barcelo por Bryan M Hurtado Quituizaca (min.89) y Zakria Malki por Gaspar Sastre (min.89)

Goles: 0-1 Rubén Guerra (min 9) y 1-1 Raúl Rodríguez (min 40)

Árbitro: Haitam Bouzrati Aarrim. asistido por Enric Fiol Andreu y Javier Martin Massanet.

Tarjetas: Luis Hernández (amarilla, min 21) para el Alquería. Jaume Miralles (amarilla, min 20) y Jaume Miralles (amarilla, min 24) para el Campos.

Comentario:

El primer equip del Campos no visitava sa Teulera per jugar oficialment des de 1990. Una pèrdua de pilota en el centre del camp va originar el còrner del qual els visitants en tregueren profit. La rematada de Liba era rebutjada dins la pròpia porteria per Rubén Guerra en el minut 10. El domini visitant es va veure frenat quan el seu jugador Miralles era expulsat. A les ocasions locals del Txapo Guzmán, que xutava alt, i de Sastre, que xutava molt desviat, el succeí un penal que va rebre Pere Roig després d’una treta de cantonada. Raúl enaganava al porter Toni Mas i anotava l’empat que seria definitiu poc abans del descans.

Tot i jugar amb un home menys, el Campos de Gaspar Sastre va dominar més en el segon temps. Libasse rematant alt i Hamza que ho feia al lateral de la xarxa cercaren el gol del triomf sense premi dins un derbi que va congregar molts espectador a sa Teulera.

 

Jaume Rigo para Fútbol Balear.
Fotos de F. Lladó para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.