Crónica Preferente: Campos 1 – 4 S’Horta

Jornada 7, Miércoles 12/10/2022 - 17:00 h

Campos: Antonio Mas, Nofre M Vidal, Jaume Miralles, Anthony Vega, Gaspar Sastre, José R Pérez, Ousama Mezgout, Libasse Lo, Marcos David Rodríguez, Jaume Vidal y Baltasar Rigo.

Sustituciones: Zakria Malki por José R Pérez (min.64), Jaume Monserrat por Ousama Mezgout (min.64), Hamza Bousbaa por Jaume Miralles (min.64), Rafael Ferragut por Nofre M Vidal (min.73) y Bryan M Hurtado Quituizaca por Anthony Vega (min.81)

S’Horta: Sebastián Barceló, Esteve Muñoz, Julián Alexis, Francisco J Pardo, Josep Rosselló, Christian Ferriol, Samuel García, Antoni Binimelis, Alejandro Domínguez, Bernat Muntaner y Jahim Kotov.

Sustituciones: Antonio Venegas por Samuel García (min.65), Mateu Crespo por Josep Rossello (min.65), Sebastián Ferrer por Alejandro Domínguez (min.74) y Agustín Gómez por Francisco J Pardo (min.84)

Goles: 0-1 Alejandro Domínguez (min 3), 0-2 Francisco J Pardo (min 38), 1-2 Libasse Lo (min 42), 1-3 Mateu Crespo (min 78) y 1-4 Sebastián Ferrer (min 87)

Árbitro: Yago Corbelle Huelin. asistido por Lluis Balle Reus y Kelly Eguasa.

Tarjetas: Anthony Vega (amarilla, min 12), Jaume Miralles (amarilla, min 28) y Jose R Perez (amarilla, min 52) para el Campos. Josep Rosselló (amarilla, min 44) para el S’Horta.

Derrota del Campos contra s’Horta avui capvespre dins el Camp Municipal d’Esports de Campos, L’equip visitant ha estat molt superior durant els 90 minuts de l’encontre.

Des del primer minut s’ha vist com l’equip de s’Horta sortia més enxufat al partit i en el minut tres de partit s’ha avançat en el marcador mitjançant Alejandro Domínguez. La tònica ha estat la mateixa, amb moltes imprecisions per part dels jugadors campaners, i Francisco Pardo ha aprofitat una treta de banda mal feta per part local per presentar-se davant Toni Mas, driblar-lo i marcar el zero a dos en el minut 38. Quan més malament estava l’equip vermell, una contra ha permès a Liba marcar l’un a dos, resultat amb el que s’ha arribat al descans.

El començament de la segona part ha semblat canviar la dinàmica del partit i s’ha produït una jugada que hagués pogut canviar el partit, quan primer Nofre Marc davant el porter visitant no ha pogut marcar i en el rebuig del porter, Liba ha enviat la pilota al pal. Però aquí s’han acabat les ocasions locals i ja en el minut 78, Mateu Crespo i en el 87, Sebastià Ferrer amb l’equip campaner atacant a la desesperada, han posat l’un a quatre final.

Segona derrota consecutiva del Campos que diumenge es desplaça fins a Alaró en la vuitena jornada.