Crónica Preferente: Campos 7 – 2 Atlético Rafal

Jornada 5, Sábado 01/10/2022 - 17:00 h
Campos
7 2
AtlÉtico Rafal

Campo: Campos F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Anthony Vega, Elhadji Malick, Gaspar Sastre, Jaume Miralles, Jaume Monserrat, Ousama Mezgout, Libasse Lo, Bryan M Hurtado Quituizaca, Marcos David Rodríguez y Baltasar Rigo.

Sustituciones: Jaume Vidal por Elhadji Malick (min.58), Hamza Bousbaa por Jaume Monserrat (min.58), Rafael Ferragut por Bryan M Hurtado Quituizaca (min.64), José R Pérez por Ousama Mezgout (min.64) y Sebastia Barceló por Libasse Lo (min.70)

Atlético Rafal: Jaume Silva, Francisco J López, Joan Ramon, Bobby Eguasa, Ángel Alfaro, Ángel Moreno, Alejandro Perea, Matteo Zampino, Iván Soria, Ángel Bustamante y Francisco Javier.

Sustituciones: Patricio Pujol por Matteo Zampino (min.46), Néstor Moya por Ángel Bustamante (min.46), Sergio Lozano por Francisco Javier (min.65), Lucas Nahuel por Ivan Soria (min.65) y Adrián Anguilo por Alejandro Perea (min.65)

Goles: 1-0 Ousama Mezgout (min 14), 2-0 Gaspar Sastre (min 29), 3-0 Elhadji Malick (min 53), 4-0 Libasse Lo (min 59), 5-0 Rafael Ferragut (min 67), 6-0 Jaume Vidal (min 73), 6-1 Joan Ramon (min 78), 7-1 Gaspar Sastre (min 83) y 7-2 Patricio Pujol (min 86)

Árbitro: Juan Antonio Coll Perez. asistido por Joan Vicens Bujosa y Diego Granda Nava.

Tarjetas: Luis Ángel (roja, min 77) para el Campos. Francisco J López (roja, min 28), Ángel Alfaro (amarilla, min 32), Patricio Pujol (amarilla, min 79) y Angel Moreno (roja, min 85) para el Atlético Rafal.

Comentario:

GOLEJADA DEL CAMPOS AL RAFAL

Partit molt fàcil el que va tenir ahir el Campos contra l’Atlètico Rafal, que venia amb entrenador nou i que pel que es va veure té molta feina a fer.

Partit que des del minut zero va dominar per complet l’equip local i que només la relaxació campanera va provocar que l’equip visitant s’acostàs a la porteria de Toni Mas, que ahir jugava el seu primer partit.

La golejada la va encetar Ousama en el minut 14, després d’una gran combinació amb Gaspi, superant amb una vaselina al porter visitant. Va seguir atacant el Campos i sobre la mitja hora, Javi López va interceptar amb les mans damunt la línia de gol un xut de Gaspi, transformant Gaspi el penalti assenyalat i que a més va suposar l’expulsió del jugador visitant.

Amb aquest resultat es va arribar al descans. La segona part, el Campos va ser un vendaval, i Malick en el minut 53, Liba en el 59, Rafel Ferragut en el minut 67 i Nofre Marc en el 73 posaren la mitja dotzena en el marcador, gols tots ells, que arribaren després de bones combinacions i demostrant una superioritat total a l’equip de Palma.

En els darrers minuts i degut a la relaxació local, el Rafal va macar el 6 a 1 mitjançant Joan Ramon de penalti per mans i expulsió de Yerri i el seu segon gol a través de Patricio Pujol en el minut 86, encara que entre aquests dos, Gaspi va marcar el setè de l’equip vermell.

Tres punts més a la butxaca del Campos i proper desplaçament a Sant Lllorenç.

 

F. Lladó para Fútbol Balear.
Fotos de F. Lladó para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.