Crónica Preferente: Alquería 0 – 2 Alaro

Jornada 1, Sábado 03/09/2022 - 19:30 h
Alqueria
0 2
Alaro

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

  • Partidos anteriores
  • Sin datos
El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Rubén Guerra, Julia Burguera, Pere Roig, Antonio Ramírez, Luis Hernández, Sergi Sastre, Antonio Fiol, Gonzalo Blanco, Adrián Pérez y Guillem Creus.

Sustituciones: José A Marín por Guillem Creus (min.59), Joan A Lopez por Antonio Fiol (min.59), Raúl Rodríguez por Pere Roig (min.66), Bonifacio Ondo por Sergi Sastre (min.80) y Adrián Pineda por Julia Burguera (min.80)

Alaro: Alberto Truyols, Cristian Castell, Joan Fullana, Gabriel Sabater, Jordi Pujol, Nilson D Samudio, Iván Rodríguez, Manuel González, Luis D Chuquimarca Calderón, Marc Octavi y Iván Fragoso.

Sustituciones: Sergio Medina por Manuel González (min.46), Oscar A Vizcaino Oyono por Iván Fragoso (min.69), Alexis Ramon por Nilson D Samudio (min.84) y Jaume Valles por Jordi Pujol (min.90)

Goles: 0-1 Gabriel Sabater (min 40) y 0-2 Nilson D Samudio (min 55)

Árbitro: Jesús Carrillo Guerrero. asistido por David Guasch Mir y Jaume Xavier Noguera Cuart.

Tarjetas: Pere Roig (amarilla, min 47), David Soto (amarilla, min 52) y Adrián Pérez (amarilla, min 63) para el Alquería. Nilson D Samudio (amarilla, min 36), Marc Octavi (amarilla, min 77) y Sergio Medina (amarilla, min 82) para el Alaro.

Comentario:

En el primer partit de lliga, els tres punts volaren de sa Teulera. Els visitants duien des del primer moment la iniciativa del joc, però els costava encetar el marcador. Nilson va xutar al pal i Iván de cap feia intervenir a Soto, mentre que el locals ho provaren amb un xut llunyà de Guerra. El primer gol de Vicenç Sabater fou molt protestat pels locals però les imatges gravades demostraren la validesa del gol.

A la segona part va continuar el domini visitant; així i tot l’Alqueria hagués pogut marcar mitjançant Marín i principalment per mediació de Sastre, primer rematant alt i més tard estavellant un llançament de falta al pal. Nilson va tenir l’ocasió més clara per l’Alaró, a part del segon gol de penal, enrevoltat també de polèmica per una acció molt discutida assenyalada al porter local Soto.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.