Ínter Manacor, guanyador del Torneig de Sant Roc

L’Ínter Manacor es va adjudicar la XVII edició del Torneig de Sant Roc disputat a s’Alqueria Blanca. A la final contra el Felanitx, els manacorins, a pesar de mostrar-se bastant superiors, necessitaren una hora per poder perforar la porteria contrària. A la primer part, unes vegades un inspirat Toni Peña, porter del Felanitx, i en altres ocasions el desencert dels davanters de l’equip de Miquel Aguado, no permeteren que el marcador es mogués. Ja en el minut 14 Turmo s’entretenia massa i no encertava; poc minuts més tard Carlos era objecte de penal, el xutava Pere Gomáriz i el porter felanitxer, amb una gran aturada, començava el seu recital. En el minut 24 Pere Miquel rematava fora de cap i en el 26 un xut de prop de Xuri feia lluir de bell nou a Toni Peña. La millor ocasió del Felanitx arribava en el minut 31 amb un xut al pal de Xim Farrés. Les darreres ocasions abans del descans pels de Manacor foren un xut de Pollo que treia Peña i un altre xut de 40 metres de Pere Gomáriz desviat a còrner pel mateix porter.

Poc després de la represa una falta treta per Pere Gomáriz pegava al travesser de la porteria defensada per Lluís Artigues. La jugada del primer gol s’originava en el minut 60 amb un xut de Carlitos que desviava el porter Artigues i el rebuig anava a Pascu, qui entrant a l’àrea batia al porter de xut vora el pal. La sentència arribava a un quart del final quan el sortarrí Lluis Julià aprofitava una jugada per la dreta de Miquel Febrer per marcar el 0-2 de dins l’àrea petita. Una darrera ocasió la va tenir Jaumet per l’Ínter quan xutava desviat en el minut 85.

Miquel Aguado va alinear de sortida a Tià Ginard, Pascu, Carles, Pere Miquel, Febrer, Turmo, Toni Xavier, Gomáriz, Carlitos, Xuri i Cladera. També jugaren Rotger, Jordi, Jaume, Aley, Jimmy, Jaumet, Lluís Julià, Vadell i Pollo.

El Felanitx de Cosme Andreu Monserrat va sortir d’inici amb Toni Peña, Lolo, Aitor, Vicens, Kevin, Fiol, Xim Farrés, Rigo, Gutiérrez , Rida i Olmo. També jugaren Pere Adrià, Monserrat, Bordoy, Beas, Titi, Lladó, Toni Joan, Saugar i Artigues.

Va dirigir el partit el senyor Xisco Vidal Esteban, auxiliat per Reus Porras i Ventura Fernández.

Algaida, tercer classificat

L’Algaida derrotava per 1-3 a l’Alqueria a la final de consolació. A la primera part, Jordi Gil fugia per velocitat i marcava el primer gol dels algaidins. En el segon temps Rodri i Pere Ramon incrementaren l’avantatge abans que Marín retallàs distàncies per part de l’Alqueria. Abans del partit es va guardar un minut de silenci en memòria de Sebastià Bonet Tianet, que havia mort unes setmanes abans. Fou l’entrenador del primer equip de juvenils federat del CE Alqueria, la lliga 1978-79.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.