Final Torneig de Sant Roc: Felanitx-Ínter Manacor

Felanitx

Felanitx i Ínter Manacor disputen aquest dilluns 15 d’agost en el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca la final del XVII Torneig de Sant Roc, a les 20 hores. A la primera semifinal el Felanitx derrotava per 4-2 a l’Algaida. Tity va marcar els primers tres gols pels felanitxers i Rosselló el quart. Per l’Algaida marcaren Tomeu i Llorenç Gil.

A la segona semifinal l’Alqueria de Preferent va caure derrotat 0-6 contra l’Ínter Manacor de III Divisió. Els gols els anotaren Xuri, Lluis Julià, Raúl, Carlitos, Turmo i Carles Fernández. Abans de la final, aquest mateix dilluns, Alqueria i Algaida es disputaran el 3r i 4t lloc a partir de les 17:45 hores.

Tofol para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.