Presentat el XVII Torneig de Sant Roc

Ha estat presentada l’edició XVII del Torneig de Futbol Sant Roc, que enguany comptarà amb la participació de l’Ínter Manacor de III Divisió i tres equips de Preferent: Felanitx, Algaida i l’amfitrió Alqueria.

L’escenari del torneig serà com és habitual el camp de sa Teulera de s’Alqueria Blanca, en aquesta ocasió els dies 6 i 15 d’agost.

Felanitx i Algaida disputaran la primera semifinal el dissabte 6 d’agost a les 17:45 hores, mentre que Alqueria i Ínter Manacor jugaran l’altra semifinal el mateix dissabte 6 d’agost a partir de les 20 hores.

La jornada de cloenda tendrà lloc el dilluns festiu 15 d’agost, amb la disputa del partit pel tercer i quart lloc a les 17:45 hores entre els equips perdedors de les dues semifinals, i a partir de les 20 hores la final entre els dos equips guanyadors de les dues semifinals, de la qual sortirà el guanyador d’aquesta edició XVII del torneig.

Manacor i Felanitx, dobles campions, Ferriolense, Santanyí, aquest per quatre vegades, a part de l’Atl. Balears, Serverense, Cardassar, Cala Millor, Son Verí i Alqueria -dues vegades-, han alçat fins el dia d’avui el trofeu del Torneig de Sant Roc.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.