Segona jornada del Fòrum 1920

Ahir dimarts 21 de juny va tenir lloc al restaurant Txoko Sport (Son Ferriol) la segona edició del Fòrum 1920, un espai de trobada i reflexió sobre l’Atlètic Balears. Hi varen assistir unes 30 persones de tota procedència entre abonats, simpatitzants, amics o vinculats d’alguna manera al club blanc-i-blau.

L’acte va consistir en una taula rodona, protagonitzada per Vicenç Amengual, president de la Federació de Penyes del club; Arnau Mas, representant de Fanàtiks; i Toni Bennàssar, un dels principals impulsors del Fòrum. Tot moderat per Roger Gotarredona, un altre dels impulsors de l’entitat. Es va debatre la presència de l’Atlètic Balears dins la societat mallorquina en el passat, el present i les perspectives de futur.

Posteriorment es va fer entrega d’una placa honorífica a Maria Valls, filla de Mariano Valls, porter del club els anys 20 del segle passat i posteriorment directiu. La placa entregada a la família Valls és un homenatge a una de les moltes famílies sorgides al voltant del club blanc-i-blau des del seu naixement, el 20 de novembre de 1920.

El Fòrum 1920 no ha nascut com una penya d’aficionats o col·lectiu d’animació, sinó amb l’esperit de rescatar, reivindicar i oferir un relat històric comú a l’entitat blanc-i-blava fonamentat en 102 anys de vida. El seu objectiu és demostrar que el futbol és molt més que un partit els diumenges i que hi ha clubs com l’Atlètic Balears que transcendeixen el fet esportiu, arribant a ser un fenomen social i històric que val la pena reivindicar.

L’acte va concloure amb un sopar de germanor a la fresca. Pròximament se celebraran més edicions del Fòrum 1920, encara per confirmar.

El club encara no s’ha fet ressò de les iniciatives del Fòrum 1920 en cap moment.

Manel García para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.