Xim Vidal Míster del cadet del CE Felanitx logra un doblete per enmarcar

Arrancam pretemporada, dimarts 10 d’agost del 2021, pretemporada carregadeta de sessions i partits, concretament 15 entrenaments i 8 partits amistosos, on hi hagué de tot. Sorgeixen dubtes però la sensació es que arribam a l’inici amb preparats per lo que ens vengui.

Debut a casa amb el Sta. Catalina, partit no massa brillant, però ho treim endavant per 3 gols a 1.

Primera rival de nivell q ens visita al Torrentó, Jov. Mallorca com a 1r classificat i tot victòries, nosaltres com

a segon amb tot victòries i un descans. Gran partit de l’equip es tradueix amb una victòria per 4-0. Aquí agafam la primera posició q ja seria nostra fins al final.

Van passant els rivals, fins a arribar el final de la 1a volta que finalitzam dins Son Servera guanyant 1-3, aconseguirem “la vuelta perfecta”.

Avançam amb la segona volta, ningú aconsegueix aturar el “Fela” fins que arriba dia 9 d’abril del 2022, partit de tornada dins el Rafal, on tenim la primera oportunitat de fer campions. Ho aconseguirem amb una victòria 0-2, l’equip es

proclama campió amb un bagatge de 69 punts guanyats de 69 possibles. Ens fixam la meta de fer el pleno de punts, una altre, meta q assolim, 84

de 84 possibles.

Arriba la fase final, primer rival a quarts la UE Petra. Som el

millor primer dels 5 grups i ens guanyam el factor camp durant quarts i semis. 5-1 derrotam el Petra a la primera eliminatòrim.

A semis, ens espera el Collerense, patirem de valent per doblegarlo però ho aconseguim per 2-0. Vitòria apoteosica!!

Solo puede quedar uno” i El rival a batre es l’Espanya a sa final, ens enfrentarem a ells a pretemporada i ens guanyarem. Ja no podem fer servir el factor camp. Ubicam la final a Santanyí, ambient espectacular i partit disputadíssim de tu a tu. 0-0 al trancurs dels 80 minuts reglamentaris. Anam als penals i ens acabam imposant a una tanda on nomes s’erra un penal. Hem tocat la glòria!!