El CE Algaida presenta un nou projecte de Futbol Femení

El Algaida pendiente de la confirmación del ascenso a Primera Nacional Femenina por parte de la RFEF

El CE Algaida ha presentat aquest passat divendres el nou cos tècnic que dirigirà l’equip femení a categoría nacional (a l’espera de la confirmació definitiva per part de la RFEF) després de l’ascens aconseguit aquesta temporada.

Els entrenadors Ricky Cordero, Andreu Vaquer i David Vilamosa dirigiran un equip format per la base de jugadores que ha competit els darrers anys a Lliga Autonòmica i que es pretén reforçar amb jugadores ja consolidades a la nova categoría.

Un dels elements que diferenciarà el Club és la recerca de jugadores de la zona del Pla de Mallorca, Raiguer i Llevant per tal de fer un equip que destaqui per la proximitat al territori. Per aquest motiu i per commemorar que enguany l’equip femení compleix 25 anys d’història i, alhora, seguirà sent l’únic equip que ha competit des de l’inici de les lligues femenines de Mallorca, també tindrà un equip femení “B” per donar cabuda a totes les jugadores de la zona i poder consolidar un projecte de present, i de futur, per al futbol femení d’Algaida.

Les jugadores interessades en conèixer el nou projecte es poden posar en contacte amb el Club, als telèfons 670.33.48.57, 62.759.88.03 o al correu cealgaida@gmail.com.

 

 

CE Algaida

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.