Crónica Preferente: Alquería 1 – 0 Son Cladera

Jornada 38, Domingo 22/05/2022 - 17:00 h
Alqueria
1 0
Son Cladera

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: Bartomeu Vanrell, Joan Obrador, Sebastia Monserrat, Jaume Miralles, Joan A López, Juan F Santiago, José A Marín, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Guillem Creus y Sergi Sastre.

Sustituciones: Alejandro Segovia por José A Marín (min.59), Sebastián Mercadal por Joan A López (min.59), Antonio Fiol por Guillem Creus (min.59), Antonio Ramírez por Juan F Santiago (min.67) y Julia Burguera por Sergi Sastre (min.81)

Son Cladera: Benito López, Alejandro Cunill, Dani Cunill, Raúl Pastor, Miquel Company, Juanjo Magaña, Demetrio Chele, Albert Buils, Eduardo Bailen, Zaquiel Marcal y Ivan Bonnin.

Sustituciones: Antonio Miguel por Benito López (min.46), Raúl Marín por Zaquiel Marcal (min.54), Llorenç Oliver por Eduardo Bailen (min.54), Luis Barceló por Miquel Company (min.54) y Javier A Mina por Alejandro Cunill (min.56)

Goles: 1-0 Juan F Santiago (min 26)

Árbitro: Sergio Llofriu Jaume. asistido por Alejandro Jacas Córdoba y Enric Fiol Andreu.

Tarjetas: Joan A López (amarilla, min 41), Jaume Miralles (amarilla, min 58) y Guillem Creus (amarilla, min 58) para el Alqueria.

Comentario:

Abans del partit es va fer un passadís a l’entrenador local Toni Fiol, que deixarà l’equip. En els primers minuts ja es va reclamar un penal que semblava molt clar quan Creus era estirat pel braç dins l’àrea visitant. Poc després, Juanfran des del centre del camp estava a punt de sorprendre al porter Benito i el mateix jugador verd-i-blanc marcava als pocs minuts un gran gol per l’escaire des de 30 metres.

La millor ocasió de l’Alqueria a la segona part la tenia Merka amb un xut amb l’esquerra d’enfora a porteria buida que era rebutjat per un defensa. El Son Cladera va intentar l’empat amb rematades desviades de Magaña, Llorenç i Bote. Ayran, a pocs minuts del final, va fer intervenir al porter local Tomeu Vanrell, molt encertat tot el partit.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.