El CD Manacor anima als seus socis a acompanyar-lo a la Final de Play-Off de Ascenso de Tercera Divisió a 2ª RFEF

El C.D. Manacor anima als seus socis a acompanyar-lo a la final de Play-Off de Tercera Divisió

El C.D. Manacor anima a tots els socis, aficionats i al poble de Manacor a assistir el pròxim diumenge 15 de maig a la final de Play-Off de Tercera Divisió que jugarà l’equip davant l’altre semifinalista, el Poblense.

Els aficionats poden aconseguir una entrada per a veure el partit a l’oficina del club, a Na Capellera. Els horaris són: Dimarts 10 (de 17:30 h a 19:30 h), dimecres 11 (de 17:30 h a 19:30 h), dijous 12 (de 17:30 h a 19:30 h), divendres 13 (de 17:30 h a 19:30 h) i dissabte 14 (de
10 h a 12 h).

El partit es disputarà de nou a les 12.00 h a les instal·lacions esportives de Son Bibiloni (Ciutat Esportiva Antonio Asensio) i el cost de l’entrada és de 10 €.

A més, el C.D. Manacor posa a disposició un autocar que partirà de Na Capellera a les 10:30 h.

Les reserves de l’autocar també es faran a l’oficina del club.

El club vol fer una crida a tots els aficionats perquè acompanyin a l’equip davant aquest partit tan emocionant i important, per això vol que tots els que vaguin a veure el partit, vaguin vestits de color vermell, el color del club, per ajudar a l’equip davant aquest repte.

Per aquest motiu, el club proporcionarà una camiseta vermella a totes aquelles persones que haguin comprat l’entrada. La camiseta s’entregarà el diumenge per animar a l’equip.

Tots junts som més, tots junts sumam! Vamos Manacor!

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.