Crónica Preferente: Alquería 0 – 5 Alcudia

Jornada 36, Sábado 07/05/2022 - 16:30 h
Alqueria
0 5
Alcudia

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Joan Obrador, Sebastia Monserrat, Jaume Miralles, Juan F Santiago, Sebastia Mercadal, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol, Toni Joan Rosselló y Raúl Rodríguez.

Sustituciones: Sergi Sastre por Antonio Fiol (min.60), José A Marín por Juan F Santiago (min.60), Joan A López por (min.60), Antonio Ramírez por Sebastia Monserrat (min.70) y Bartomeu Vanrell por David Soto (min.75)

Alcudia: Rubén D Rodríguez, Cristóbal Masanet, Carles Cortes, Llorenç Serra, Sergio Perelló, Jaume Mairata, Francisco Hidalgo, Ivan E Sosa, Francesc Villamayor, Antoni Palou y Nicolás Cruz.

Sustituciones: Jaume Joan por Sergio Perelló (min.60), Vicenç Juan por Iván E Sosa (min.66), Adrián Núñez por Llorenç Serra (min.71) y Antoni (16′) por (min.)

Goles: 0-1 Llorenç Serra (min 8), 0-2 Sergio Perelló (min 21), 0-3 Llorenç Serra (min 46), 0-4 Sergio Perelló (min 60) y 0-5 Francisco Hidalgo (min 86)

Árbitro: Adrián Corbelle Huelin. asistido por Gaizka De Sousa Rebollo y Sergio Peco Ávila.

Tarjetas: Antonio Fiol (amarilla, min 21), David Soto (amarilla, min 43), Sebastia Mercadal (amarilla, min 45) y Jaume Miralles (amarilla, min 58) para el Alquería. Antoni Palou (amarilla, min 16), Nicolás Cruz (amarilla, min 23) y Ivan E Sosa (amarilla, min 55) para el Alcudia.

Comentario:

L’Alqueria va tornar encaixar un gol en els primers minuts i tot el partit va anar a remolc. En el minut 7 Llorenç Serra es desmarcava, entrava per mig dins l’àrea i batia a Soto de tir creuat. Poc després, el visitant Mairata estavellava una pilota al travesser. El segon gol venia enrevoltat de polèmica, quan els jugadors locals demanaven una falta damunt Rosselló a la frontal de l’àrea, el joc continuava i Perelló en contraatac anotava gol.

Poc després de la represa, els mateixos protagonistes, Serra i Perelló incrementaven l’avantatge amb dues rematades de dins l’àrea. Nico, que va rematar alt, Mairata de vaselina i Núñez rematant desviat tengueren més ocasions. Per part dels locals, una rematada de cap de Miralles desviada pel porter Rubén, una altra del mateix jugador que va sortir fora, una rematada de cap de Monserrat després d’un còrner i un xut vora l’escaire d’Obrador desviat per Rubén no tengueren premi per marcar el gol de l’honor. El gol definitiu l’anotava Xisco Hidalgo, amb un xut amb efecte fent entrar la pilota vora l’escaire del porter Tomeu.

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.