El C.D. Manacor es prepara per el partit de Play-Off de Tercera Divisió

Dijous 05 de Maig de 2022. El C.D. Manacor ha assistit avui dematí a la roda de premsa que ha convocat la Federació de Futbol de les Illes Balears amb els quatre equips que jugaran la fase de Play-off de Tercera Divisió.

El C.D. Manacor ha estat representat per Jaume Mut, entrenador, i Sebastià Sastre, jugador del primer equip, a part del president Pere Mateu.

El club vol donar les gràcies al C.E. Constància per la cessió de les seves instal·lacions per a poder preparar el partit de diumenge, ja que el partit es sobre gespa natural.

A més, vol informar que tots els aficionats poden aconseguir una entrada per a veure el partit, que es disputarà el pròxim diumenge 08 de maig a les 12 hores a les instal·lacions esportives de Son Bibiloni.

Per aconseguir l’entrada, han de passar per les oficines del club a Na Capellera el dijous 05 o divendres 06 de 17.30 h a 19.30 h i podran obtenir l’entrada per 10 €. El club vol fer una crida a tots els aficionats per a que acompanyin a l’equip davant aquest partit tan emocionant i important, per això vol que tots els socis que vaguin a veure el partit, vaguin vestits de color vermell, el color del club, per ajudar a l’equip davant aquest repte.

Tots junts som més, tots junts sumam! Vamos Manacor!

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.