Crónica Preferente: Alquería 1 – 0 Arta

El partido ha sido suspendido en el minuto 36 de

Jornada 30, Miércoles 04/05/2022 - 20:00 h
Alqueria
Arta

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Joan Obrador, Sebastià Monserrat, Jaume Miralles, Juan F Santiago, Sebastià Mercadal, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol, Toni Joan Rosselló y Raúl Rodríguez.

Arta: Marc Salas, Antoni Cassellas, Jordi Caldentey, José M Herrada, Rafael Terrassa, Daniel De Frutos, Xavier Darder, Antonio Nadal, Julián M Mielcarek, Xavier Cursach y Juan M Crespo.

Goles: 1-0 Sebastià Mercadal (min 24)

Árbitro: Jorge Martínez. asistido por Pedro Galipienso y Andreu Arnau.

Tarjetas: Raúl Rodríguez (roja, min 36) para el Alquería. José M Herrada (amarilla, min 17), Antoni Cassellas (roja, min 36) y Antonio Nadal (roja, min 36) para el Arta.

Comentario:

El partit jugat aquest dimecres 4 de maig corresponia a la jornada 30 del 26 de març, ajornat en el seu dia. Abans de començar es guardava un minut de silenci en memòria de Francisca Bonet Serra, padrina paterna del jugador local Toni Joan Rosselló.

Els pocs minuts que es jugaren foren intensos. En els minuts 12 i 14, el màxim golejador de la categoria, el visitant Piti Darder, ja havia avisat amb un xut desviat i una altra rematada de prop aturada providencialment per Soto. La rèplica no es va fer esperar i una perfecta jugada col·lectiva de l’Alqueria la culminava Merka driblant el porter i anotant gol amb poc angle. Dos minuts més tard una altra bona jugada per la dreta del verd-i-blancs la rematava Rosselló, de defora l’àrea, al travesser. La darrera ocasió local va venir per l’esquerra quan una acció de Merka era aturada pel porter Marc quan ja es cantava el gol i l’acció posterior era rematada de cap per Fiol desviada. Poc després arribaven els incidents en el minut 36 quan un jugador de l’Artà era expulsat; es va produir una aglomeració de jugadors visitants vora l’àrbitre, i el col·legit va decidir suspendre el partit, pareix ésser al·legant una possible agressió.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.