Crónica Preferente: Alquería 1 – 1 Pla de Na Tesa

Jornada 28, Sábado 12/03/2022 - 17:00 h
Alqueria
1 1
Pla de Na Tesa

Campo: Cala D'or F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Sebastia Monserrat, Joan A López, Juan F Santiago, Alejandro Segovia, Christian Soto, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol, Antonio Ramírez y Raúl Rodríguez.

Sustituciones: Jaume Miralles por Antonio Fiol (min.65), José A Marín por Juan F Santiago (min.65) y Joan Obrador por Antonio Ramírez (min.81)

Pla de Na Tesa: Carlos Delcampo, Rubén Avenza, Guillermo J Trapero, Alejandro Arévalo, Albert Riutort, Sergio Del, Juan M Gomila, Mateo Llull, Antoni Pérez, Juan M Hernández y Javier Martínez.

Sustituciones: Lucas Mendoza por Alejandro Arévalo (min.46), Lucas Boned por Javier Martínez (min.46), Daniel Carrasco por Juan M Gomila (min.62), Pedro J De Las Heras Enseñat por Rubén Avenza (min.75) y Alejandro Perea por Mateo Llull (min.82)

Goles: 1-0 Raúl Rodríguez (min 5) y 1-1 Antoni Pérez (min 78)

Árbitro: Christian Escalas Navarro. asistido por Alejandro Jacas Córdoba y Pep Toni Gari Coll.

Tarjetas: Antonio Fiol (amarilla, min 27), Alejandro Segovia (amarilla, min 41), Juan F Santiago (amarilla, min 54), Raúl Rodríguez (amarilla, min 74) y Christian Soto (amarilla, min 89) para el Alquería. Mateo Llull (amarilla, min 27), Guillermo J Trapero (amarilla, min 29) y Juan M Hernández (amarilla, min 40) para el Pla de Na Tesa.

Comentario:

El partit es jugava a Cala d’Or degut a les obres que es duen a terme en el camp de sa Teulera per substituir la gespa artificial. En els 5 minuts, una bona triangulació entre Segovia, Fiol i Raúl, l’aprofitava aquest darrer per batre a Del Campo amb un xut ajustat al pal. Acte seguit, Ramírez, que va xutar alt i Segovia amb un xut ben dirigit aturat pel porter, tengueren el segon gol a les seves botes. Els visitants, amb un xut de Pérez interceptat per Soto i un altre xut el pal, cercaren l’empat, però les millors ocasions eren pels locals amb una falta treta per Christian que el porter desviava a còrrner i dues polèmiques accions on l’àrbitre no va concedir penal: unes mans dins l’àrea visitant després de rematar Marcos de cap i una colzada del porter a la cara de Fiol tampoc sancionada amb la pena màxima.

A la segona part va dominar més el Pla de na Tesa i l’Alqueria no va reaccionar fins després d’encaixar el gol quan Pérez aprofitava un rebot dins l’àrea per marcar amb poc angle. Segovia per dues vegades, amb un xut desviat pel porter i amb una rematada fora totsol davant porta, tengué la victòria en les seves botes abans de que els locals reclamassin un altre penal després d’una treta de còrner que va impactar a les mans d’un defensor visitant.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.