Crónica Preferente: Alquería 1 – 1 Génova

Jornada 16, Miércoles 08/12/2021 - 17:30 h
Alqueria
1 1
Genova

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Sebastián Mercadal, Antonio Fiol, Christian Soto, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Toni Joan Rosselló, Raúl Rodríguez y Juan F Santiago.

Sustituciones: José A Marín por Juan F Santiago (min.75) y Sebastia (37′) por (min.)

Genova: Francisco Javier, Cameron Ramírez, Antonio Gary, Daniel Pons, Manuel Manchado, Miguel Llabrés, Javier M Font, El Hadji Barro, Pau Carbonell, Gaspar N Palmer y Carlos Moncadas.

Sustituciones: Alejandro Ramon por Miguel Llabrés (min.63), David Marín por Cameron Ramírez (min.63), Xavier Damia por Carlos Moncadas (min.84), Iván Ruiz por El Hadji Barro (min.87) y José Manuel por Manuel Manchado (min.87)

Goles: 0-1 Carlos Moncadas (min 74) y 1-1 José A Marín (min 88)

Árbitro: Pedro Juan Moreno Valero. asistido por Gaizka De Sousa Rebollo y Iyayi Osaheni.

Tarjetas: Sebastia Monserrat (amarilla, min 37), Antonio Fiol (amarilla, min 66) y Pere Roig (amarilla, min 90) para el Alquería. Carlos Moncadas (amarilla, min 74) para el Génova.

Comentario:

Feia 14 anys que el Gènova no visitava sa Teulera. Dos còrners consecutius en els minut 7 i 8 crearen el primer perill cap a la porteria de l’Alqueria. Els locals tengueren les millors ocasions amb una gran jugada de Marcos que no trobà rematador, un xut llunyà de Christian i una rematada de cap de Pere Roig desviada desprès de la treta d’un còrner.

Tot just començada la segona part el visitant Hadji tenia la primera gran ocasió pel seu equip rematant al travesser. Un xut d’enfora de Juanfran i una rematada de Fiol llepant el pal pogueren inaugurar el marcador fins que una jugada per l’esquerra de l’atac visitant amb centre al segon pal era rematada amb semi-errada i la pilota anava a Hadji que marcava a plaer de cap. Els locals, lluny de baixar els braços, seguiren amb l’habitual esforç físic i trobaren el gol mitjançant Marín qui fugia per velocitat i anotava davant la sortida desesperada de Xisco. Toni Fiol de cap va estar a punt de marcar el gol del triomf en el minut 89.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.