Crónica Preferente: Alquería 1 – 0 Alaro

Jornada 14, Sábado 27/11/2021 - 17:00 h
Alqueria
1 0
Alaro

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capaitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Sebastia Mercadal, Christian Soto, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol, Toni Joan Rosselló, Raúl Rodríguez y Juan F Santiago.

Sustituciones: José A Marín por Antonio Fiol (min.57), José A Olmo por Juan F Santiago (min.74), Jaume Miralles por Sebastia Mercadal (min.89) y Antoni Binimelis por Christian Soto (min.89)

Alaro: José Alejandro, Cristian Castell, Joan Fullana, Gabriel Sabater, Miquel Simonet, Xavier Sureda, Nilson D Samudio, Jordi Pujol, Alejandro Duraho, Joan Llabrés y Marco Jaume.

Sustituciones: Daniel Gómez De La Cámara por Joan Llabrés (min.53), Oscar A Vizcaino Oyono por Xavier Sureda (min.63), Samuel Jackson por Marco Jaume (min.63), Leonel Andrés por Joan Fullana (min.83) y Joan J Pol por Alejandro Duraho (min.83)

Goles: 1-0 Sebastia Mercadal (min 80)

Árbitro: Jorge Martínez Caballero. asistido por Gabriel Fiol Alzamora y Gerard Gómez Comas.

Tarjetas: Antonio Fiol (amarilla, min 17) para el Alquería. Samuel Jackson (amarilla, min 89) para el Alaro.

Comentario:

El partit se va començar a animar a partir del minut 20, coincidint amb la forta calabruixada que en aquest instant començava a caure a sa Teulera i que no va aturar fins el descans. Dues accions atacants de l’Alaró –un xut llunyà i una centrada lateral- foren interceptades amb encert pels defensors verd-i-blancs, mentre que una bona jugada local per la dreta era rematada per Fiol a les mans del porter.

A la segona part la primer gran ocasió era per Pere Roig amb un xut d’enfora rebutjat pel porter Àlex a còrner. Entre el minut 62 i 70 els visitants tengueren ocasions mitjançant Xavi, que va xutar desviat, Nilson que rematava alt i Samu amb un xut col·locat rebutjat per Soto. Una falta ben dirigida per TJ, desviada a còrner per Àlex, originà l’únic gol del partit amb el corresponent llançament de cantonada aprofitat per Mercadal per marcar de xut vora el pal. Minuts més tard Christian Soto des de 40 metres va fer lluir a Àlex; el segon gol de la tranquil·litat no va arribar i l’equip de Toni Fiol va haver de mantenir en els darrers instants la mateixa lluita de tot el partit per fer quedar els tres punts a sa Teulera.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.