Crónica Preferente: Alquería 1 – 1 Cardassar

Jornada 12, Domingo 14/11/2021 - 17:00 h
Alqueria
1 1
Cardassar

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Jaume Miralles, José A Marín, Sebastia Mercadal, Christian Soto, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol y Raúl Rodríguez.

Sustituciones: Antoni Binimelis por Raúl Rodríguez (min.55), José A Olmo por José A Marín (min.69), Hicham El Yaakoubi por (min.79) y Pere (66′) por (min.)

Cardassar: Angel Pedro, Pau Soler, Gabriel A Roig, Enrry Luis, Josep Bauza, Jaume Alzamora, Lucas Agustín, Anthony Vega, Mohamed Aouaj, Miquel A Miquel y Hamza Bousbaa.

Sustituciones: Bartomeu Massanet por Miquel A Miquel (min.67), Sergi Latorre por Hamza Bousbaa (min.67), Sergi Febrer por Anthony Vega (min.67) y Miquel Angel por Pau Soler (min.67)

Goles: 0-1 Mohamed Aouaj (min 48) y 1-1 Raúl Rodríguez (min 52)

Árbitro: Marc Monserrat Juan. asistido por Kelly Eguasa y Sergio Peco Avila.

Tarjetas: Pere Roig (amarilla, min 66), Hicham El Yaakoubi (amarilla, min 85) y Jaume Miralles (amarilla, min 87) para el Alquería.

Comentario:

Alqueria i Cardassar no s’enfrontaven oficialment des del mes de maig de 1981. Quaranta anys després es repartiren els punts. Des del xiulet inicial es va veure un Alqueria mol motivat, desplegant un gran esforç físic per contenir la superioritat del rival. A pesar que els visitants duien la iniciativa, amb uns quants llançament potents de Hamza des d’enfora, abans del minut 20 els verd-i-blancs ja havien tengut tres aproximacions, amb un xut de Mercadal vora el pal, un altre xut llunyà del debutant Christian Soto i una altra rematada de cap del mateix jugador. Poc després els locals reclamaren la validesa d’un gol quan l’àrbit interpretà falta prèvia al porter Àngel.

A la segona part canvià la decoració. Moha Aouaj aprofità el llançament d’un còrner per inaugurar el marcador en el minut 48 però l’empat que seria definitiu arribava tres minuts més tard també amb un córner rematat de cap per Raúl. El domini dels llorencins anà augmentant davant un Alqueria que li costava mantenir el nivell físic de la primera part, però que va resistir fins els 97 minuts que durà el partit. El dia que debutava Toni Fiol a la banqueta local, el Cardassar, a la cinquena visita oficial a sa Teulera, lograva el primer punt i el primer gol de la història dins aquest camp.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.