Crónica Preferente: Alqueria 0 – 4 Inter Manacor

Jornada 10, Sábado 30/10/2021 - 17:00 h
Alqueria
0 4
Inter Manacor

Campo: SA TEULERA (Alqueria) F-11
Ver jornada

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alquería: David Soto, Sebastia Monserrat, Pere Roig, Joan P Galmes, Marcos David Rodríguez, Sebastia Mercadal, Antonio Fiol, Toni Joan Rosselló, Raúl Rodríguez, José A Olmo y Juan F Santiago.

Sustituciones: José A Marín por Juan F Santiago (min.46), Hicham El Yaakoubi por José A Olmo (min.46), Antoni Binimelis por Sebastia Mercadal (min.73) y Aday Pedrosa por Pere Roig (min.78)

Inter Manacor: Toni Peña, Mateu Mut, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Carlos González, Pere J Martorell, Jaume Barceló, Jaume Martí y Miquel Cladera.

Sustituciones: Miguel A Álvarez por Jaume Barceló (min.60), Pere M Morla por Carlos González (min.70), Pablo Vadell por Marc Sánchez (min.80), Pere Santandreu por Miquel Febrer (min.80) y Jaume (47′) por (min.)

Goles: 0-1 Pere J Martorell (min 2), 0-2 Jaume Martí (min 12), 0-3 Jordi Ramis (min 69) y 0-4 Pere J Martorell (min 78)

Árbitro: Francisco Maza Correa. asistido por Ángel Ventura Fernández y Enric Fiol Andreu.

Tarjetas: Juan F Santiago (amarilla, min 8), Pere Roig (amarilla, min 55), David Soto (amarilla, min 64) y Sebastia Monserrat (amarilla, min 66) para el Alquería. Jaume Barceló (amarilla, min 47), Carlos González (amarilla, min 51) y Miquel Febrer (amarilla, min 74) para el Inter Manacor.

Comentario:

Ínter Manacor visitava per primera vegada sa Teulera en partit oficial i el debut no podia ser més positiu. Quan es duien 15 minuts jugats l’equip de Miquel Aguado ja havia marcat dos gols amb dues jugades calcades i havia fet intervenir el porter Soto amb dues rematades més de Carlos i Pere Josep. Les quatre accions havien arribat amb jugades per velocitat davant un Alqueria a qui no li funcionava un canvi tàctic introduït en el sistema de contenció. Dues ocasions més dels manacorins amb un xut alt de Barceló i una rematada de Pere Josep a les mans de Soto posaven fi a una mitja hora de signe visitant. El lateral Raúl en jugada personal gaudia de la millor ocasió local quan amb poc angle disparava a les mans de Peña poc abans del descans.

La segona part fou més igualada una vegada que l’Alqueria va reestructurar la línia defensiva. El verd-i-blanc Toni Joan va estar a punt de sorprendre Peña de llançament directe i en els primers instants els locals crearen perill. Dues errades en defensa de l’equip de Nene provocaren dos gols més de l’Ínter, la primera per una relaxació del defensor abans de cometre un discutit penal i la segona amb una pèrdua de pilota aprofitada per Pere Josep per sentenciar de vaselina el 0-4 definitiu.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.