Crónica Preferente: Alquería 2 – 1 Xilvar

Alquería: David Soto, Joan P Galmes, Joan Cabrer, Sebastia Mercadal, Marcos David Rodríguez, Joan Artigues, Antonio Fiol, Toni Joan Rosselló, Raúl Rodríguez, José A Olmo y Juan F Santiago.

Sustituciones: Aday Pedrosa por Joan Artigues (min.46), Hicham El Yaakoubi por Sebastia Mercadal (min.76) y Guillem Creus por Antonio Fiol (min.88)

Xilvar: Pedro Colom, Simo Ramos, Eneko Blanco, Jordi Calafell, Jaume Munar, Marc Calafell, Rafael Comas, Manuel Diez Del Valle Comas, Sergio Cruz, José L Maese y Jordi Colom.

Sustituciones: Sergi Mas por Manuel Diez Del Valle Comas (min.46), Guillem Perelló por Rafael Comas (min.66), Gabriel Segui por Marc Calafell (min.66) y Sergio Hernández por José L Maese (min.79)

Goles: 0-1 Sergio Cruz (min 20), 1-1 Toni Joan (min 39) y 2-1 Antonio Fiol (min 81)

Árbitro: Carlos Aguilar Illas. asistido por Pep Toni Gari Coll y Francisco De Asis Vidal Esteban.

Tarjetas: Toni Joan (amarilla, min 66) para el Alquería. Rafael Comas (amarilla, min 38) y José L Maese (amarilla, min 63) para el Xilvar.

Els locals afrontaven el partit amb moltes baixes i hagueren d’improvisar una línia defensiva inèdita. El Xílvar aprofitava molt bé un ràpid contraatac per l’esquerra per anotar primer, mentre que l’Alqueria no va poder treure profit d’una fuita de Fiol i unes quantes internades de Mercadal per igualar el partit. Un penal comès damunt Cabrer després d’una bona jugada col·lectiva permetia a Rosselló marcar l’empat tot i que el porter Colom endevinava la intenció.

En el primer minut de la segona part, el local Juanfran, que va fer un bon partit a la línia defensiva, tenia l’ocasió més clara de l’encontre quan de molt prop tenia tota la porteria per ell xutava a les mans del porter. El Xilvar dominava més però es mostrà conservador i no va crear excessiu perill, mentre que una bona acció per l’esquerra dels verd-i-blancs era aprofitava per Fiol per girar-se i sorprendre al porter Colom. Era el 2-1 a falta de 8 minuts; el Xilvar bombejà pilotes a la desesperada i els quasi 7 minuts allargats per l’àrbitre feren patir de valent la parròquia local que a la fi podia veure un triomf del seu equip a sa Teulera.