El CD Cala d’Or ha fitxat al carismàtic Nicolau Maimó per intentar l’ascens a segona regional

.

El C.D. Cala d’Or ha fitxat al carismàtic Nicolau Maimó per intentar l’ascens a segona regional

«M’agradaria ser partícip en el renaixement d’aquest Club històric del Migjorn»

Per Maties Adrover

Nicolau Maimó León va néixer a Felanitx el 7 de juliol de 1964. Anem a repassar la seva carrera, primerament de futbolista i posteriorment a les banquetes. A aquesta nova etapa tindrà de segon entrenador a Guido Gayà

Trajectòria futbolística:

Format i passant per totes les categories del futbol formatiu de Felanitx. Va debutar a la tercera divisió de la ma de Joan Tauler encara en etapa de juvenil i ja hi va quedar. Quasi tota la seva etapa com a jugador es va desenvolupar a Felanitx a Tercera Divisió i Regional Preferent, portant la capitania durant les 7 darreres temporades. Va acabar el seu darrer any com a jugador a Santanyí a Preferent, gràcies a Damià Barceló que el va convèncer ja que la seva idea era deixar-ho anar, ja no volia l’exigència que li suposava la Tercera Divisió amb el Felanitx i així li havia comunicat.

Trajectòria a les banquetes:

Així com va deixar de jugar va començar a entrenar. Jaume Mut sa feia càrrec del Santanyí la següent temporada li va proposar ajudar-li, així que va canviar el rol, crec que ja ho duia dintre. Ja de ben prest devers el 1991 se va treure el títol de Monitor, el primer pas, va seguir amb el UEFA B, UEFA A i el darrer nivell UEFA PROFESIONAL. Com a entrenador titular, va començar en el futbol Sala formatiu, estant dues temporades, per després passar per totes les categories formatives del Futbol ; infantil, cadets i juvenils, a diferents clubs; Felanitx, s’Horta i Serverense. També va entrenar a F-7 una temporada categoria aleví creu recordar. Ha entrenat a s’Horta els juvenils de Preferent i el s’Horta amateur de 1ª Regional. L’Olímpic de Felanitx també a 1ª Regional. I el Felanitx B i el Maria de la Salut de 3ª regional. També va col·laborat amb el cos tècnic de Jaume Mut del Felanitx de Tercera Divisió, en dues etapes diferents, fent tasques d’analista del joc propi i del rival.

Nou repte, entrenar el C.D. Cala d’Or

Què suposa per tu entrenar al C.D. Cala d’Or?

-Per jo a més d’un orgull, és un repte molt atractiu, sempre he tingut com una espineta, jo havia de formar part d’aquella plantilla que va escriure els millors anys, que va jugar una lligueta d’ascens a 2ªB, i que per motius familiars i de feina no vaig poder fitxar. Per tant pareix que tinc una motivació extra.

Quin objectiu t’has plantejat per aquesta temporada?

– L’objectiu és competir dia a dia per arribar al final de lliga amb opcions de pujar, no és gens fàcil pujar de categoria, i hi ha una percepció errònia de sa Tercera Regional, la gent creu que és una categoria fluixa i ja te dic jo que de cada pic hi ha més bons jugadors i entrenadors, he estat a la categoria en etapes diferents i te puc assegurar que de fa uns anys a ara ha canviat molt, per bé.

Què li diries a l’afició del C.D. Cala d’Or?

-Al soci i aficionat del Cala D’Or li diria que hem de córrer un camí de la ma, que tots volem el millor pel Club, que s’ha de tenir paciència, que entre tots, afició i equip, aconseguirem un equip competitiu, que no sa rendirà mai, que en els moments difícils ens donin l’empenta que ens faci superar-los, que lo primer de tot serà passar un període d’adaptació a la categoria, pujar els ànims i la moral de l’equip, no hem de deixar de pensar que venim d’un descens de categoria que sa va lluitar fins la darrera jornada i no sa va poder assolir la permanència. Que per sa meva part posaré els meus coneixements i experiència a disposició del Club, que no escatimarem feina, farem un equip competitiu, perquè jo ho som. La feina serà la meva eina per agrair la confiança que ha depositat amb jo la Directiva encapçalada pel President Toni Megías. M’agradaria ser partícip en el renaixement d’aquest Club històric del Migjorn.

CD Cala d’Or

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.