Comunicat Oficial del Club Esportiu Manacor

.

Dissabte 31 de Juliol del 2021, Manacor. Benvolguts/es, mares, pares, jugadors, socis i simpatitzants del Club Esportiu Manacor. Davant l’anunci de desvinculació comunicat per la junta directiva del C.D. Olímpic aquests dies passats, ens trobem amb la necessitat d’explicar la
situació i quina és la realitat a dia d’avui.

Cal començar dient que durant els darrers 40 anys (any endavant any enrere), el Club Esportiu Manacor ha portat la gestió total de 3 clubs, aquest mateix, el C.D. Olímpic i l’At. Manacor, encara que durant alguns anys també hem trobat els Manacorins, F.C. Inter Manacor, etc…com
a noms dels equips de la cantera. Aquest fet simplement és necessari per poder organitzar de la millor manera possible de cara a la Federació i a les institucions, els més de 20 equips queconformen les categories de futbol base del club i també amb un cert interès històric de
mantenir noms i clubs amb un passat tan important dintre del poble com és el C.D. Olímpic.

Durant tots aquests anys la gestió de tots ells l’ha portada a terme la directiva del C.D. Manacor, gestionant de principi a fi tota l’activitat dels club i essent la resta de clubs vinculats, unes eines necessàries per a la gestió interna i sobretot federativa, clar estar, amb la seva pròpia junta
directiva, la qual és imprescindible a nivell legal i a ulls de conselleria, encara que aquestes, no tinguin i no hagin tingut cap tipus de pes per si mateixes en les decisions i la tasca diària, de cap dels equips que porten el seu nom.

Fa tres anys enrere, quan l’equip directiu actual va entrar al club mitjançant procés electoral, es va trobar que el C.D. Olímpic i l’At. Manacor, ja comptaven amb una directiva pròpia , la qual té la responsabilitat de respectar el mandat o bé convocar eleccions si ho creu oportú. La decisió és dels directius dels propis clubs, i en cap cas pot ser pressa per la directiva del C.D. Manacor, ja que legalment, són clubs independents. A més, es van mantenir les juntes ja que es comptava amb la bona fe dels directius que les componien.

Una vegada s’inicia el mandant de l’actual junta directiva del C.D. Manacor, aquesta segueix realitzant totes les funcions necessaris en els 3 clubs com són tramitar llicències, horaris, cobrament de quotes, assumir totes les despeses federatives, arbitrals, etc…totes i cada una de les funcions pròpies de tot el club esportiu, arribant a inscriure els equips i realitzar les peticions d’horaris de camp de la propera temporada 21-22. És a dir, des del primer dia fins el passat dimecres 27, totes les funcions del C.D. Olímpic i del At. Manacor s’han portat a terme des del
Club Esportiu Manacor, tal com s’ha treballat durant les darreres dècades, amb el total consentiment d’aquests.

La sorpresa arriba al club en forma de correu electrònic el passat dimecres dia 27, quan el president del C.D. Olímpic, el senyor Jaume Estrany, comunica que es desvincula del Club Esportiu Manacor per discrepàncies amb les decisions esportives presses durant les darreres
temporades. Un fet sense precedent en la història recent del club que aviat complirà els 100 anys.

Deixant a més de 100 jugadors sense l’equip i la categoria a la qual havien de competir la propera temporada, la decisió es comunica una vegada s’ha tancat el termini ordinari d’inscripció d’equips per a la propera temporada a la Federació de Futbol de les Illes Balears. Fet que la
directiva actual del C.D. Olímpic coneixia perfectament, ja que fa tres anys enrere varen estar com a junta directiva del C.D. Manacor durant 4 temporades i per tant estan al corrent del funcionament federatiu.

Davant aquesta situació la primera resposta del club ha estat informar als pares, començant pels més perjudicats i seguint per la resta, a més de tots els entrenadors i treballadors del club.

Podem dir amb orgull que la resposta de tots ells a estat de total recolzament al Club Esportiu Manacor, davant el que consideren una decisió inoportuna.

De la mateixa manera s’han mantingut conversacions amb la FFIB i l’ajuntament de Manacor per intentar solucionar la situació de la millor forma possible i donar la possibilitat als jugadors/es, de tenir un equip en el que competir la propera temporada, que ben aviat començarà. La
resposta de les institucions públiques també ha estat de total recolzament.

Cal remarcar que la decisió pressa per la directiva del C.D. Olímpic és totalment legítima i emparada dintre d’un marc legal a més entenem que es pugin tenir unes altres idees a l’hora de gestionar el club, però té segons la nostra opinió totalment subjectiva una carència total de ètica
i moral, valors claus dintre de tots els esports i més en els àmbits formatius. Al final d’aquesta temporada es convoquen eleccions al club i considerem que aquest és el millor moment en que totes aquelles corrents i idees han de tenir veu, formant una candidatura en cas de voler
presentar-se al procés electoral, i gestionar la totalitat dels club que formen el C.D. Manacor.

Durant els propers dies seguirem fent feina per solucionar la situació i oferir a les famílies la millor solució possible per aquesta temporada.
Per acabar, tornar agrair tot el suport rebut per la immensa majoria de pares del club i institucions, el que reforça les ganes de seguir fent feina i millorar cada dia més l’oferta formativa i esportiva de l’organització.

Desitjant una ràpida solució.

L’equip directiu del C.D. Manacor

CD Manacor

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.