Comunicat dels pares i mares dels equips perjudicats de la cantera del CD Manacor

.

Som un grup de pares i mares orgullosos de que els nostres fills estiguin jugant al futbol base del Club Esportiu Manacor.

Enguany tots teníem il·lusió de començar la nova temporada, fins aquí tot bé. El 29 de Juliol se’ns va convocar a una reunió en la qual ens informen de que el C.D. Olímpic es desvincula de la seva col·laboració amb el C.D. Manacor.

Com a pares i mares dels jugadors, respectam que s’haguin presentat noves idees o mètodes per intentar millorar, el que no respectam ni compartim es que per dur a terme aquest projecte, s’hagui empleat el C.D. Olímpic.

Com molts ja sabreu, el C.D. Manacor està vinculat amb el C.D. Olímpic, amb l’Atlètic Manacor, i col·labora amb l’Inter Manacor, això permet que el C.D. Manacor pugui gestionar aquests clubs i tenir diversos equips a una mateixa categoria, com s’ha fet els
darrers 40 anys.

Aquest fet ha suposat que el nostres fills i jugadors de la cantera, es quedin sense equip i per tant, sense les categories que els pertoca.
Per això, com a pares i mares, ens veim amb l’obligació d’aixecar la veu i demanar única i exclusivament que no es jugui amb l’il·lusió i les ganes de jugar i disfrutar del futbol dels nostres fills.
Volem jugar i volem estar on ens pertoca, on tota la cantera s’ha guanyat any darrera any.

Firmat per pares i mares dels equips perjudicats de la cantera del C.D. Manacor:

Antonio Ferrer Ribot, Antonia Rigo Gomila, Doris Hinojosa Hernández, Miquel Cerdó, Pascual, Juan Brunet Gomila, Maria Umbert Planiol, Cristina Homar Bauza, Jesús Jaen, Palacios, Miglena Krasimirova Docheva, Dimitar Georgiev Dimitrov, Joana Maria Bennàssar, Vicenç, Juan Bibiloni Amengual, Magdalena Massanet Riera, Marcos Mendes Tavare, Maria Vicens Mestre, Emma Finozzi, Evaristo Saugar Branch, Antonia Vidal Obrador, Biel Oliver Batle, Maria Antonia Gelabert Ferriol, Tomàs Mestre Bosch, Cristina Hinojosa Hernández, Rosa María Nicolás Muñoz, Francisco Sánchez Valero, Guillem Alcalde Adrover, Maria Joana Juan Font, Joana Rosselló Bosch, Antoni Gomila Galmés, Jordi Bosch Llull, Pere Sales Mascaró, José Ortiz, Raul Postigo Sánchez, Alejandra Garat Rosselló, Juan Carlos Gómez Hernández, Juan Miralles Amengual, Sebastiana Febrer Tauler, Joana Maria Gomila Galmés, Sebastià Pol Riera, Llorenç Garau Obrador, Margalida Nicolau Llull, Pedro Bauza Sanso, Francisca Santandreu Serra, Juan Marti Gomila, Maria Antonia Sanso, Pep Serra Dilme, Blanca Miñarro Garcia, Artur Miguel Matos Silva, Maria Joao Alegria Silva, Carles Estrany Vives, Tomeu Fullana Bordoy, Marga Gómez Cobos, Silvia Santos Ramos, Abel Padilla Mostazo, Marta Llabata Fernández, Maria Portell Amengual, Pau Rigo Amengual, Adela Aragunde Garcia, Josep M. Mora Bonnín, Guillem Fluxà Matas, Maria Pou Ramis, Sion Riera Carpio.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.