Pere Santandreu – Tia Sastre guanyadors Torneig Futvoley S’Illot 2021

.

El torneig estiuenc de futvoley a la platja de s’illot s’està consolidant cada any. Les parelles que participaven al torneig i la gran afluència de públic que s’aturava i quedava mirant una bona estona els partits demostra que aquest esport enganxa tant a la gent que el juga com al públic.

Els partits començaren a les 10 del matí i la gran final acabà passades les 19 del capvespre. Un dia intens on hi va haver l’oportunitat de gaudir de punts espectaculars.

L’alt nivell mostrat a les semifinals era el preludi del que seria una final espectacular. Les parelles formades per Javi – Lemine i Caldentey – Vicente quedaven a les portes de la finalíssima.

La gran final, disputada per les parelles Nofre Riera – Sergi Mut contra Pere Santandreu – Tià Sastre, va ser d’autèntic infart. Els punts eren dignes de les celebracions i dels crits d’ànims que se sentien des del públic. Contra tot pronòstic i amb un final d’infart, 15 – 13 al tercer i definitiu set, els guanyadors varen ser Santandreu – Sastre que s’imposaren merescudament als ex invictes que hauran d’esperar a l’any que ve per redimir-se.

Agraïr a Nofre Riera, Sergi Mut, Jaume Mut i a tots els sponsors per fer passar un bon dia d’aquest esport a l’alça.

Tofol para Fútbol Balear.
Fotos de Pepsila para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.