Crónica Preferente: Murense 1 – 0 Alqueria

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Murense: Francesc Villalonga, Pere A Borras, Joan A Guardiola I Gracia, Guillermo Fornes, Francesc Bennasar, José F Candel Ramis De Ayreflor, Marcos Risco, Antonio Capo, Bartomeu Tortella, Pere Noceras y Matias Ignacio Odone.

Sustituciones: Joan M Julia por Marcos Risco (min.48), Braian Ariel por Francesc Bennasar (min.59), Francisco Javier por Bartomeu Tortella (min.59), Paul J Moragues por Antonio Capo (min.89) y Cristian Andrés por Pere Noceras (min.89)

Alqueria: Toni Peña, Joan Artigues, Sebastiá Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Antonio Vidal, Lluís Diaz, Joan A López, Daniel Algaba, Toni Joan, Francisco J Maimo y Bartolomé Rotger.

Sustituciones: Miguel Sastre por Joan Artigues (min.59) y Sebastiá Mercadal por Daniel Algaba (min.59)

Goles: 1-0 Joan A Guardiola I Gracia (min 14)

Árbitro: Marc Monserrat Juan. asistido por Christian Escalas Navarro y Pau Muntaner Ruiz.

Tarjetas: Cristian Andrés (amarilla, min 89) y Joan A Guardiola I Gracia (amarilla, min 90) para el Múrense. Toni Joan (amarilla, min 40), Bernardo J Pérez De La O (amarilla, min 53), Sebastiá Monserrat (amarilla, min 69) y Antonio Vidal (amarilla, min 69) para el Alquería.

Comentario:

A Muro hi havia molt en joc en el darrer partit de la lliga regular. Per lograr l’ascens directe, l’equip de Linares necessitava un resultat millor que el que obtingués el Rotlet dins Alaró, mentre que els de Cosme Andreu garantiten la permanència amb un empat i també amb una derrota si Cala Millor o Algaida no guanyaven els seus partits.

Els locals cercaren encetar prest el marcador i ho lograren després d’una jugada per la línia de fons de Pere Noceras que acabà en penal abans de complir-se el primer quart, transformat per Guardiola. A part del gol, a la primera part el Murense estavellà una pilota al travesser i no va sebre aprofitar una passada de la mort per la banda dreta, mentre que els verd-i-blancs ho provaren amb un xut llunyà de Nene, jugador que abans havia servit a Algaba per inaugurar el marcador.

El domini altern de principis de la segona part finalitzà després d’una gran aturada de Peña en el minut 63. A partir d’aquí l’Alqueria cercà amb insistència l’empat que li donàs la permanència i no va escatimar un gran esforç físic per aconseguir el gol. Una falta llunyana de Toni Joan, rebutjada per Xesc i unes quantes centrades laterals que no trobaren rematador foren els darrers intents visitants davant un Murense que tengué les seves opcions al contraatac, sense èxit gràcies a les bones intervencions de Peña i dels ràpids defensors visitants.

El protagonista de l’horabaixa fou el WhatsApp, recordant aquelles jornades de final de lliga de fa anys on el protagonista era el transistor. Le notícies que arribaven d’Alaró no eren bones per un Murense que ara es veurà amb l’Ínter Manacor a una eliminatòria que decidirà qui puja a 3ª Divisió. Les notícies que arribaven de Cala Millor i Son Verí eren bones per un Alqueria que culmina una temporada de molts sacrificis, amb la permanència com a gran mèrit a la seva primera temporada a Preferent, deixant 7 equips per darrera a la classificació combinada dels dos subgrups de la categoria.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.